Zamieszczone przez eaglemirek
Interfejs diagnostyczny do Skody Octavii 1.9 TDI
Zwiń
X
-
Interfejs diagnostyczny do Skody Octavii 1.9 TDI
Witam,
Jak w temacie, poszukuje Interfejsu diagnostycznego do Skody Octavii 1.9 TDI AGR 2002r
Może ktoś mógłby mi polecić interfejs z dobrym i odpowiedni softem, w którym mógłbym kasować błędy i robić diagnostykę. Najlepiej jakby działał z wejściem USB. Wiem że z tym sa problemy bo niektóre interfejsy gryzą się z USB i softem. Może ktoś mógłby mi polecić jakiś konkretny model (link do produktu) i do tego soft.
Słyszałem dobre opinie o produktach z http://viaken.pl, ale jest tam tak dużo rozwiązań że wole coś sprawdzonego i poleconego.
Szukałem tego tematu przez szukacza, ale do każdego modelu skody i rocznika i softu działają różne rozwiązania, dlatego prosiłbym o konkretny soft i interfejs współpracujący z moim autem
z góry dzięki
pozdrawiam
-
-
Ja osobiście mam taki kabel:
Uważam że lepiej przepłacić te 20-30 pln a mieć pewność jakości. Viaken robi kable z lepszych komponentów z tąd różnica w cenie. Niech na chinolu pójdzie jakieś przepięcie, może Ci kompa zepsuć lub wywalić poduchy przy diagnozie. Ja jestem zadowolony z swojego wyboru.
Komentarz
-
-
Zobacz w opisie kolegi z forum o nicku INNOVA.
Duzo wieksze mozliwosci takiego kabelka niz to co zostalo tu pokazane.Komfortowie kierunkowskazy - włączasz 1 a miga 3x
Emulator czujnika poziomu oleju G266
Napraw sterowników AIRBAG
Komentarz
-
Komentarz