piramida: ok to pokaz mi nowe auto o osiagach zblizonych go Golf Mk6 GTI ktore ma wiece miejsca, wiekszy bagaznik i nie przekracza 140 tys. Dodatkowo ma navi, lepsze naglosnienie, polskory, bixenonony, adaptacyjny tempomat itd itd ?
No jest jeszcze Focus ST, Volvo v40 T5, AR Giulietta Q2, niebawem bedzie Leon Cupra i CupraR, a z innej beczki: za taka kase można zapewne kupić Citroena c5 3.0hdi 8)
Anyway- coś tam za te 140 tys da się kupić chyba
Focus ST, Cupra R, Passat CC ok, reszta to szmira z citroenem i Giuliettą na czele. Porównując te dwa badziewia zaszalałeś ostro.
[ Dodano: Sob 03 Sie, 13 15:13 ]
Zamieszczone przez ketivv
Zamieszczone przez OrsonTSI
pamietajcie ze mozna odliczyc pełny VAT..... jak ktos zna dobrze przepisy, legalnie i nie rejestrujac auta jako pomoc drogowa......
skorzystałem z takiej opcji i 23 % w kieszeni z malego autka.....
powodzenia
trzymaj się bo jak Ci się do dupy dobiorą to będziesz miał "wesoło". W Warszawie są masowe kontrole samochodów z pełnym odliczeniem VATu a inne urządy też zamierzają to uczynić. W Lublinie kolega odliczyl sobie na samochód konwojowy czy jakoś tak caly VAT i poza zwrotem niesłusznie otrzymanego ładnych pare tysi kary.
Proponuję nie myśleć krótkowzrocznie następnym razem.
ps. pozdrów kontrolerów.
witam wszystkich jestem nowy na forum i chcial bym sie dowidziec co zrobic zeby poprawic brzmienie mojej octavi? czy zakładac strumienice i jaka? czy filtr stożkowy cos daje?? ogolnie co zrobic zeby wszytko fajnie grało? posiadam octavie 1.6 KAT 2002r.
wiertarka i dziurki w tłumiku zrób :lol: :lol: Możesz też wrzucić jakieś kawałki pociętych puszek do tłumika . Najlepiej zapytać na forum opla sport mega calibera
Zgrywanie wsadów z kości, programowanie BIOS, programowanie pamięci.
nie chce dziurawic tlumika i robic jakis wiejskich pseudo tuningow tylko zamontowac cos co bedzie fajnie gralo... nie chce słuchac dziurawego tlumika tylko jakis fajny basik....
Filtr powietrza przy takiej mocy da dźięku raczej niewiele, troche głośniej spod maski będzie. Kup jakiś tłumik końcowy sportowy ale markowy i będzie ładniej.
wykopałem gdzieś taki starszy temat ale chciałbym o coś odnośnie niego zapytać, potrzebuję uzyskać efekt odwrotny :lol: mam auto Rodzinne zaznaczam, i filtr stożkowy dający bardzo ładny dźwięk dosyć głośny, silnik 1.9TDI
czy zrobienie jakieś obudowy (osłony) pozwoliło by go trochę wyciszyć? nie jestem w stanie zamontować ori obudowy filtra bo przechodzą rury od intercoolera stąd przywędrował stożek.
ma ktoś jakiś pomysł, wiedzę na ten temat?
czy korki w uszy i nie zawracaj pan D..Y?<--- chciałeś to masz
Tak, obudowy powinny pomóc a najlepiej takie z tworzywa o strukturze jak odblask lub dźwiękochłonnych figurach, tylko pamiętaj przy obudowaniu żeby było skąd zassać potem to powietrze.
Komentarz