Jakby ktoś potrzebował hebli na Swap, możliwa sprzedaż samych zacisków i tarcz:
[O1] Galetto 1260- problem
Zwiń
X
-
[O1] Galetto 1260- problem
Temat jest następujący- zakupiłem sobie interfejs Galetto 1260. Samochód O1 1.8T 2000 rok numer ecu 06A906018GA ( według tego co podaje polski vag) . Chciałem zrzucić sobie plik z mapą i jest problem.
Na jednym komputerze w win 7 64 bit zainstalowałem sterowniki do tego eobd 1260- zainstalował mi się jako usb serial converter i port com ustawiony na 1. Pod byle jakim programem diagnostycznym interfejs lata. Jeżeli chodzi o program galetto 1260- po pierwsze nie wiem który sterownik u góry ustawić- w zasadzie którego bym nie dał z 1.8T - efekt jest ten sam - brak nawiązania połączenia z portem- lampka sie oczywiście świeci na kabelku i zapłon włączony.
czytałem gdzieś że stery tego interfejsu nie powinny wisieć jako usb serial converter- ale pod win 7 nie udało mi się tego przerobić.
Zapięłem pod kompa z xp- stery wrzucony bez emulacji portu com- wisi w magistrali szeregowej jako: FTDI FT8U2XX device- czyli tak jak niby powinno być w instrukcji- efekt ten sam - brak komunikacji z portem.
Pytanie co robię źle, czy ktoś przerabiał ten problem- jak to ugryźć??
Pozdrawiam i z góry dzięki
-
-
jeśli to jest AGU masz tylko zapis aktywny,
odczyt na stole.
ps. nie boisz się używać 1260?chip-tuning edc-15/16/17 1,8Turbo - www.brk-tuning.pl
Hamownia obciążeniowa - Inowrocław
one quoter mile - 13,3 tdikiem.
promocja 1,9/2,0 tdi sprawdź na www.brk-tuning.pl
Komentarz
-
-
jeśli się nie boisz to lutownica hot-air w rękę i programator z średniej polki i masz na kompie twój wsad
wyślij mi na mojego mejla info ze wsad potrzebujesz ([email protected])l to ci podeśle serie bo już nie jednego takiego robiłem. oszczędzę ci trochę robotychip-tuning edc-15/16/17 1,8Turbo - www.brk-tuning.pl
Hamownia obciążeniowa - Inowrocław
one quoter mile - 13,3 tdikiem.
promocja 1,9/2,0 tdi sprawdź na www.brk-tuning.pl
Komentarz
-
-
A czy MPPS będzie lepszy (bezpieczniejszy) ?OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Panowie po co te szopki z interfejsami, zwykły VAG też daje radę
patrzymy tutaj i działamy
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ccLotPanowie po co te szopki z interfejsami, zwykły VAG też daje radę
patrzymy tutaj i działamy
Pozdrawiam
DOGI , jak bedziesz chciał "coś" wgrać to zapraszam do Rybnika, daleko nie masz.
Komentarz
-
Komentarz