Zamieszczone przez dede_adam
Wskaznik cisnienia doladowania mam i ja
Zwiń
X
-
Wskaznik cisnienia doladowania mam i ja
Witam
Wczoraj z pomoca znajomego udalo sie zamontowac wskaznik turbo
Ogolnie poszlo nawet sprawnie, tylko producent poskapil rurki i trzeba ja bylo poprowadzic troche nieelegancko.
Aby podlaczyc wskaznik, trzeba bylo zamontowac w rurze idacej do kolektora ssacego wyprowadzenie. Za zawor posluzyl wentyl rowerowy(podpowiedz Marka, dzieki wielkie)
Tak prezentuje sie sam wskaznik:
Podswietlenie troche nie pasuje do reszty podswietlenia, bo okazalo sie ze ma morski kolor, ale w nocy wyglada calkiem ladnie.
Wskaznik pokazuje dobrze z tym, ze nie wiem czemu, ale przy wskazaniu powyzej 1 bara zaczyna jakos dziwnie "grzechotac".
Nie wiem czy to normalne. Moze leff sie wypowie, bo on ma chyba taki sam.
EDIT
Dolozylem jeszcze jak sie prezentuje w nocy
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
-
-
Zamieszczone przez MaicroftNie no, brutalnie przykrecenie do slupka profi :hehe
Reszta calkiem fajnie, byle ten wezyk gdzies sie nie przegrzal i przetopil.
Zamieszczone przez leffja mam inny, qpowalem w NorAuto i moj nie dosc, ze nie grzechocze to jeszcze ma chyba z 7 kolorow podswietlenia. :diabelski_usmiech
Doszedlem co to brzeczy. Wskazowka pod wplywem wibracji :/
Denerwujace to jest. Jak sie nie da z tym nic zrobic to go chyba wywale."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSDobrze, ze jest wyskalowany do dwoch barow! :twisted:
Musisz jeszcze sprawdzic z VAG-iem czy nie przeklamuje, bo raczej Jacky to nie sa zbyt profi wskazniki, ale moze bedzie sie dobrze spisywal.k ale prawdę mówiąc trudno byłoby mi uwierzyć, że spierdzielili coś w prostym manometrze
mój też nie wygląda profi, ale wskazuje idealnie - i to jest najważniejsze
wskaźnik leffa jest firmy auto-meter o ile pamięć mnie nie myli. i powiem wprost - zaje[piip]ście mi się podoba - sam chciałem sobie taki sprawić, ale już w norauto mieli tylko takie, jak Purchawy, więc się rozmyśliłem. montaz też nam chyba wyszedł ładnie - tutaj to mocowanie do słupka nie wyszło zbyt estetycznie....
Pozdr,
BP
Ps pewnie jutro wrzucę zdjęcia mojego nowego słupkak
k
k
ops:
była mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leffsprobuj go odkrecic od slupka i walnac na rzepa do deski, moze beda mniejsze wibracje.
Ten Twoj jest w oddzielnej obudowie i ma rozmiar 52mm ?
Zamieszczone przez EŁile to kosztuje w norauto?
Zamieszczone przez MiKruSDobrze, ze jest wyskalowany do dwoch barow! :twisted:
Zamieszczone przez MiKruSMusisz jeszcze sprawdzic z VAG-iem czy nie przeklamuje, bo raczej Jacky to nie sa zbyt profi wskazniki, ale moze bedzie sie dobrze spisywal.
Tylko to brzeczenie jest wkurzajace.
Mam juz instalacje poprowadzona, to go chyba wymienie na cos porzadniejszego.
Chyba, ze moze mi sie trafil wadliwy egzemplarz."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EŁ99 zł to jescze taniej niz autostyle....to nie moze działać... :shock: :wink: .
Dzialac, dziala dobrze. Tylko to cholerne brzeczenie"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EŁ99 zł to jescze taniej niz autostyle....to nie moze działać... :shock: :wink: .ops: :shock: :roll: :roll: :roll:
Pozdr,
BPbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EŁnie no nie przesadzajmy.......bardziej chodziło mi o to ze3 w tych tanszych wskaznikach jest wieksze prawdopodobieństwo ze bedzie dany egzemplarz zle pokazywał....czasami trzeba przewalić kilka zeby znależc dobry......k
[ Dodano: Pon 24 Sty, 05 13:50 ]
Zamieszczone przez marlewiW intercars wskaznik GREDDY kosztuje 740 zł
Pozdr,
BPbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
ja za autometera doładowanie +EGT + obudowy dałem 900 zł razem z transportem z USA...niestety wsk. doąłdowania nie wytrzymał konfrontacji z twardym zawieszeniem Ibizy i sie wstrząsnął czy coś takiego i pewnego dnia sie zatrzymał na 1,5 bara....heheheh..... :lol: :lol: ....nooo ale mi od zawieszki bezpieczniki wypadały na podłoge wiec sie nie dziwie.... :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EŁnooo ale mi od zawieszki bezpieczniki wypadały na podłoge wiec sie nie dziwie.... :lol:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWZamieszczone przez EŁnooo ale mi od zawieszki bezpieczniki wypadały na podłoge wiec sie nie dziwie.... :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BaPit
Ten Twoj to wg mnie, taki zwykly ktore mozna kupic w Castoramie czy gdzies tam, dzialac dziala i pokazuja dosc dokladnie, a jak ktos by sie uparl to i taki z pompki zalozy.
Te sprzedawane w sklepach tuningowych roznia sie tylko tym ze ladnie wygladaja i sa podswietlone, wiecej ich plusow nie widze.
P.S To Ty masz gore dechy z blatami z nowego modelu a dol stary. Fajnie to wyglada :szeroki_usmiech
Komentarz
-
Komentarz