Sytuacja, która mi się dziś przytrafiła idealnie pasuje do tego tematu - białe Renault http://youtu.be/FGx6tt90VJE .
[01] Od jakiego auta pasuje kierownica do Octavii I?
Zwiń
X
-
[01] Od jakiego auta pasuje kierownica do Octavii I?
Cześć, witam
Piszę w takiej sprawie. Przerabiam trochę swoją Skodę. Zaczynam od wnętrza, chcę zmienić deskę rozdzielczą, fotele, głośniki, boczki, dodać dodatkowe oświetlenie w podsufitce, tylnych słupkach (coś w stylu Vip Style ) , rączkę od ręcznego, gałkę zmiany biegów (teraz mam zamontowaną z Golfa TDI).
Do tego chcę zmienić kierownicę, i tak się zastanawiam , z czego podejdzie bez problemu do mojej Skody Audi s3/ Golf GTI/ Leon Cupra/TS/FR ?
Dzięki za wszystkie odpowiedzi
-
-
Żeby nie zakładać nowego tematu.
Czy w O2 Tour z 2011r z kierownicą już w wersji z FL, będzie pasować kierownica z:
Yeti - 3T0419091K lub,
Roomstera - 5J0419091C.
Bardziej interesuje mnie info co do tej z roomstera bo ma sterowanie kompem, ta od yeti zaś telefonem.
Obie są skórzane i posiadają multifunkcje, wiem też że będę musiał zmienić taśmę pod kierownicą na highline. Moduł u mnie zaczyna sie na 5K0 i jest z wersji zespolonych. Czy mogę podłożyć każdy moduł z tej serii który jest w wersji highline czy tylko ten z końcówką B lub H.Pozdrawiam,
drodar
Komentarz
-
-
Witam.
Ja zrobiłem taki deal. Znalazłem gościa na Tablica.pl i za całe 100,00PLN + kaucja kupiłem kierownicę, wymieniłem, odesłałem starą i na drugi dzień zwrócił mi kaskę. Robota wydaje się porządna, zobaczymy jak się będzie sprawowało. Jak byście chcieli kontakt to mail priv do niego [email protected]
a oto efekty:...była O1, potem ze 3 wozidła inne i znowu O1...
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=72042
www.facebook.com/miodzwarmii
Komentarz
-
-
kupiłem za 100,00 kierownicę obszytą i + 80,00 kaucji . Kierownica przyszła, wymieniłem i swoją odesłałem a na drugi dzień zwrot miałem już na koncie. Na poduchę raczej nie bo w razie co jak ma się otworzyć? Można przesłać swoją ale to auto uziemione co najmniej przez tydzień. Koszt nie duży a efekt spoko. Miałem wymieniać na jakąś sportową ale 500, 600 zł trochę nie widzę sensu bo ja chcę zrobić wygląd serię a kucy trochę dodać....była O1, potem ze 3 wozidła inne i znowu O1...
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=72042
www.facebook.com/miodzwarmii
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez FAN SKODY Zobacz wpisczy kierownica z Fabii II pasuje do octavii I
Zamieszczone przez FAN SKODY Zobacz wpisChodzi mi o to czy nie będzie błędu poduszki
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tomasz0815 Zobacz wpisA czy z Octavi 2 podejdzie bez problemów do Octavi 1?
Jakbyś szukał to u mnie możesz taki kupić.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Tak. Fabia 1 RS miała taką w perforowanej skórze. Były też z normalną, gładką skórą w VW. Ścięty dół to przeróbka. W oryginale jest ona okrągła.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisTak. Fabia 1 RS miała taką w perforowanej skórze. Były też z normalną, gładką skórą w VW. Ścięty dół to przeróbka. W oryginale jest ona okrągła.
Komentarz
-
Komentarz