przepraszam, staram się jak mogę pomóc
Miki na spokojnie poszukaj w necie informacji o powiązaniu problemów z napinaczem łańcucha a błędem 000262 - nie sądzę, by rosstech napisał o tym wyraźnie w uwagach dla jaj.
Ja też nie znalazłem czujnika G71 w wyposażeniu TSI. Miałby on chyba sens w silniku wolnossącym. Wydaje mi się, że do dawkowania paliwa w TSI jego rolę pełni manifold absolute pressure sensor - Czujnik ciśnienia bezwzględnego w kolektorze dolotowym
[ Dodano: Sro 20 Lis, 13 21:39 ]
A co mam powiedzieć ja??? Mam BXE i na chwilę obecną uważam (bo tak się kiedyś na mądrych książkach o mechanice nauczyłem), że sama wymiana panewek korbowych na nominały, bez obrabiania czopów wału to głupota. A co będzie, jak się okaże, że technologia mechaniczna się zmieniła i takie ruskie remonty miały sens???
Witaj w drużynie bojących się o swoje jednostki napędowe.
Miki na spokojnie poszukaj w necie informacji o powiązaniu problemów z napinaczem łańcucha a błędem 000262 - nie sądzę, by rosstech napisał o tym wyraźnie w uwagach dla jaj.
Ja też nie znalazłem czujnika G71 w wyposażeniu TSI. Miałby on chyba sens w silniku wolnossącym. Wydaje mi się, że do dawkowania paliwa w TSI jego rolę pełni manifold absolute pressure sensor - Czujnik ciśnienia bezwzględnego w kolektorze dolotowym
[ Dodano: Sro 20 Lis, 13 21:39 ]
Zamieszczone przez miki1979
Witaj w drużynie bojących się o swoje jednostki napędowe.
Komentarz