oki to sledz uwaznie co sie dzieje -mi tez pomalowali ale juz mi sie to samo dzieje ...
Przeźroczyste klosze reflektorów OI przed liftem
Zwiń
X
-
Przeźroczyste klosze reflektorów OI przed liftem
Znalazłem w ofercie Ellri desingn http://www.ellri.cz/e_fram_an.htm takie oto klosze.
Czy ktoś kiedyś próbował zaadoptować gładkie szkło do reflektora standardowego z O1.
Lampy od L&K tanie nie są a to wydaje się być dobrą alternatywą. tylko czy efektywność reflektora pozostanie bez zmian??
WORK: Mondeo Titanium
FUN: TypeR ver.IV
-
-
bezduszny
-
Zamieszczone przez DirkDigglerCzy ktoś kiedyś próbował zaadoptować gładkie szkło do reflektora standardowego z O1.
Lampy od L&K tanie nie są a to wydaje się być dobrą alternatywą. tylko czy efektywność reflektora pozostanie bez zmian??
Ale te zdjecie, co przeslales, to rewelacje :twisted:
Komentarz
-
-
hmm.widze że pora zdementowac tą opinie że gładkie szkło od L&K mozna zamntowac do zwykłej lampy....nie można bo róznią sie lustrem jako że gładkie szkło wogule nie rozprasza swiatła ..zrobiłem to i wyszła kupa......lampa wogule nie dawała zadnego oświetlenia drogi.swieciła troszke w lewo...troszke w prawo .a na srodku zostawała czarna nieoświetlona dziura :lol: wiec pozostało mi zakupienie kompletnej w ASO jako że w uzywkach nieosiągalne...cena nówki to prawie 1000zł sztuka. + kierunki po 100 zł sztuka.......jak ktoś chce zakupi samo gładkie szkło to zapraszam :wink: .http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=150722917
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftEŁ, Czyli przy dobrych wiatrach koszt taki sam jak koszt przekladki na przod po lifcie z ori xenonem :?
[ Dodano: Nie 17 Gru, 06 16:13 ]
Zamieszczone przez JackalCzy moze ktos sie orientuje ile kosztuje taki "import" soczewek z xenonem :?:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EŁtu jest chyba cos podobnego xenon......wygląda mi to komplecik do wersji przed liftem...zdjecie troche kiepskie ale na ori xenon po lifcie to mi nie wygląda
[ Dodano: Nie 17 Gru, 06 17:22 ]
No i musialby byc to bi-ksenon, bo nie widze miejsca na dlugie
Komentarz
-
-
lec
Zamieszczone przez TymonQBA, to jest druciarstwo
Komentarz
-
ale to nie są oryginały, na tych nie ostrych zdjęciach tyłu reflektorów brakuje chociażby naklejek z numerami oraz o kącie ustawienia. I czy w L&K przed liftem był tego typu klosz ?O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
ee panowie uwaga mnie to smierdzi troche.......w zamiennikach nie było do L&K a jak sie im przygladam to nie wiem czy one przypadkiem nie mają gładkiego lustra tak jak w zwykłej wersji....może byc tak że ktos do nieorginalnego tyłu zapodał gładkie szkło a wtedy to kupa na maxa......cena troche smierdzi skoro nówke po super rabatach można wyrwać za jakies 600 zł szt..........
Komentarz
-
Komentarz