oki to sledz uwaznie co sie dzieje -mi tez pomalowali ale juz mi sie to samo dzieje ...
Przeźroczyste klosze reflektorów OI przed liftem
Zwiń
X
-
Przeźroczyste klosze reflektorów OI przed liftem
Znalazłem w ofercie Ellri desingn http://www.ellri.cz/e_fram_an.htm takie oto klosze.
Czy ktoś kiedyś próbował zaadoptować gładkie szkło do reflektora standardowego z O1.
Lampy od L&K tanie nie są a to wydaje się być dobrą alternatywą. tylko czy efektywność reflektora pozostanie bez zmian??
WORK: Mondeo Titanium
FUN: TypeR ver.IV
-
-
bezduszny
-
Zamieszczone przez DirkDigglerCzy ktoś kiedyś próbował zaadoptować gładkie szkło do reflektora standardowego z O1.
Lampy od L&K tanie nie są a to wydaje się być dobrą alternatywą. tylko czy efektywność reflektora pozostanie bez zmian??
Ale te zdjecie, co przeslales, to rewelacje :twisted:
Komentarz
-
-
hmm.widze że pora zdementowac tą opinie że gładkie szkło od L&K mozna zamntowac do zwykłej lampy....nie można bo róznią sie lustrem jako że gładkie szkło wogule nie rozprasza swiatła ..zrobiłem to i wyszła kupa......lampa wogule nie dawała zadnego oświetlenia drogi.swieciła troszke w lewo...troszke w prawo .a na srodku zostawała czarna nieoświetlona dziura :lol: wiec pozostało mi zakupienie kompletnej w ASO jako że w uzywkach nieosiągalne...cena nówki to prawie 1000zł sztuka. + kierunki po 100 zł sztuka.......jak ktoś chce zakupi samo gładkie szkło to zapraszam :wink: .http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=150722917
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftEŁ, Czyli przy dobrych wiatrach koszt taki sam jak koszt przekladki na przod po lifcie z ori xenonem :?
[ Dodano: Nie 17 Gru, 06 16:13 ]
Zamieszczone przez JackalCzy moze ktos sie orientuje ile kosztuje taki "import" soczewek z xenonem :?:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EŁtu jest chyba cos podobnego xenon......wygląda mi to komplecik do wersji przed liftem...zdjecie troche kiepskie ale na ori xenon po lifcie to mi nie wyglądaTylko jestem ciekaw, czy takie cos jakis producent produkuje, czy to jakies druciarstwo
[ Dodano: Nie 17 Gru, 06 17:22 ]
No i musialby byc to bi-ksenon, bo nie widze miejsca na dlugie
Komentarz
-
-
lec
Zamieszczone przez TymonQBA, to jest druciarstwo
Komentarz
-
ale to nie są oryginały, na tych nie ostrych zdjęciach tyłu reflektorów brakuje chociażby naklejek z numerami oraz o kącie ustawienia. I czy w L&K przed liftem był tego typu klosz ?O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
ee panowie uwaga mnie to smierdzi troche.......w zamiennikach nie było do L&K a jak sie im przygladam to nie wiem czy one przypadkiem nie mają gładkiego lustra tak jak w zwykłej wersji....może byc tak że ktos do nieorginalnego tyłu zapodał gładkie szkło a wtedy to kupa na maxa......cena troche smierdzi skoro nówke po super rabatach można wyrwać za jakies 600 zł szt..........
Komentarz
-
Komentarz