co do lusterek i lamp masz racje zgodze sie z toba a co do spojlera to nie jak bedzie jakis wyszy to odrazu alfa skoda wrc tez ma wysoki i co ty na to??a co do felg to podoba mi sie ich wzor i tyle obecnie mam fele firmy rial kupilem je na jeden sezon bo niestac mnie bylo na fele od audi
pytanko na temat feluni-pojawily sie zdjecia skody na19
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez KUBAŃCZYKco do lusterek i lamp masz racje zgodze sie z toba a co do spojlera to nie jak bedzie jakis wyszy to odrazu alfa skoda wrc tez ma wysoki i co ty na to??a co do felg to podoba mi sie ich wzor i tyle obecnie mam fele firmy rial kupilem je na jeden sezon bo niestac mnie bylo na fele od audi
Komentarz
-
-
bezduszny
Zamieszczone przez KUBAŃCZYKto fakt wiocha ja planuje zrobic cos niskiego np rs
Po Chełmie jeździ O1 TDI ze spoilerem jak O1 WRC i lampami z tyłu na modłę Lexus'a.... no i ma naklejke OCP :diabelski_usmiech
Jak spotkam ją na światłach ponownie to zrobie fote.. :twisted:
Co innego jak robisz całość optycznego tuningu jak WRC. Wtedy to całkiem inna sprawa...
Ten wzór to flagowy Audi...Załączone pliki
Komentarz
-
lec
ja mam teraz na zime felgi ze znaczkiem VW hi hi i mi to szczerze mowiac powiewa :P
malo kto to zauwaza tak naprawde.... (fele sa skodowskie) tylko kapselek VW
a ta pierwsza na 19" - WOW !
Komentarz
-
Zamieszczone przez PurchawaIMO 19" do Octy to przesada. Sa poprostu za duze.
Widac tylko wielkie fele i nic wiecej. :?
Auto ma sie po to aby nim jeździć a nie po to żeby stało ponieważ jakikolwiek wyjazd to wyjazd do zakładu prostującego fele. Druga sprawa to koszty. Najtańsze opony jakie znalazłem 19'' to koszt ponad 2600pln a żeby to było coś porządnego to tak 3500pln + do tego koszt felg, pewnie około 4tysi, razem tylko 7.5 tyś. hmm fajnego Mikołaja macie tam na północnym-wschodzie :lol:
Kolega pisze jeszcze o obniżeniu auta i chyba tylko pisze bo raczej nie wie z czym to sie jje lub też zrobił zapas misek i wykupił karnet u dentysty
Przy obniżonym zawieszeniu na 19''-stkach zapomnij o jakimkolwiek komforcie :P
Aaaaa i obniżyć auto to nie tylko wymiana sprężyn :idea:
Widze że jeździsz na profilu 55 a chcesz się przesiąść na 35 :shock: Proponuje najpierw założyć odpowiedni rozmiar opony np. 225/45 R17 i zobaczyć różnice w jeździe, komforcie itd przy seryjnum zawieszeniu
Potem wstawić odpowiedni zestaw obniżający i znów pojeździć. Myśle że na tym skończysz
ale jeśli jesteś hardcorowcem to założysz 18 lub 19 :diabelski_usmiech
[ Dodano: Sro 27 Gru, 06 01:31 ]
Zamieszczone przez KUBAŃCZYKja obecnie mialem zalozone na swoje felgi oponki 205/55/17 i bylo wszystko okej nie bylo zadnych strat z predkoscia latalem na tych felach swoja octavka 210
[ Dodano: Sro 27 Gru, 06 01:35 ]
Zamieszczone przez KUBAŃCZYKjesli chcecie zobaczyc moje starsze autko to zapraszam was na stronke www.s-k-t-mateusz.blog.onet.pl
[ Dodano: Sro 27 Gru, 06 01:43 ]
Zamieszczone przez KUBAŃCZYKchcemNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dobrygrzeswawaBez obrazy i pomijajac Twojego byłego matiza z lotką to czego to był zlot bo te auta wyglądają tragicznie u nas jest taki odpowiedni dział na coś takiego p.t. wiejski tuning
Chromowane kołpaki 14", postojówki Xenon White, stroboskopy w przednich lampach, znaczek V6 na grilu, przyciemnione tylne światła (wkrótce zderzaki będą polakierowane pod kolor nadwozia, na przednich światłach będą brewki, zostaną przyciemnione szyby.
Reszty przeróbek nie chcem zdradzać...czas pokaże...
VW GOLF II JEST DOŚĆ CZĘSTO PODDAWANY RÓŻNYM MODYFIKACJOM, TEN EGZEMPLARZ WEDŁUG MNIE JEST BARDZO ŁADNY-udane połączenie typowego tuningu i pasji do rajdów
Komentarz
-
-
co do tamtego zlowtu to mielismy dni otwarte na tor gokardowy i wjezdzal kazdy kto mial ochote jestesmy otwartym klubem ma na mysli klub aks a co do 19 to mylisz sie znalazlem kaplet za 3 tys i sa to nowe felgi a co do opon to planuje kupic uzywane bo sa tansze i w dobrym stanie juz ogladalem i maja 7mm bieznika wiec sa jak dlamnie oki a co do 18 to moj znajomy mial zalozone i nie nazekal ani razu ich nie prostowal a jezdzi dosyc sporo udziel tez sie na waszym forum to jest wroobel jesli kojazycie.matiza mialelem obnizonego tylko na sprezynach a amorki byly seryjne na poczatku i autko dosyc dobrze sie sachowywalo ale dzieki za twoje zdanie i za swoja opinie.a co do mikolaja to niestety sam musze zarobic na te felgi tak jak i na dalsze plany przerobek.
Komentarz
-
-
KUBAŃCZYK,
Akurat temat zawieszenia (i wiele innych) znam z własnych doświadczeń, nie opowieści kogoś ,więc wiem o czym pisze 8) ,
ale
jak to wieszcz głosi:
"Twój cyrk, Twoje małpy..." :lol:NFPNorth-West
WARSZTAT www.dsize.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroOkrutna wiocha
Ale zostawienie kapsla z logo Audi, to wiecej niz okrutna wiocha."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaZamieszczone przez misiek^wroOkrutna wiocha
Ale zostawienie kapsla z logo Audi, to wiecej niz okrutna wiocha.Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Ja tam szukam juz od X czasu kapselkow z roznymi znaczkami, glownie poszukiwanymi przeze mnie sa takie ze znakiem HIM ;/ jednak z tym jest problem ;/
A widzialem identyczne na A4 parkujacej u mnie pod uczelnia, ale typa co nia jezdzi dorwac nie mogeByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Jak ja rozbierzesz, to znajdziesz znaczki grupy VAG.
Nie o to tu jednak chodzi, chodzi o wioske, ktora rzuca sie prosto w oczy...Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
w salonie audi w krakowie gośc sie smiał z klientem ze skody akurat pech chciał że byłem przy nich i oglądałem audi a5 allroad z silnikiem 3.0 tdi i tak sobie oglądami i oglądam i patrze znalazłem znaczek skody na żarówkach i innych elementach w wyposażeniu dodatkowym i wołam sprzedawce jak mu to pokazałem jego mina stała sie bezcenną a do jego klienta powiedziałem że sam zobaczył potem poszedłem na stoisko z częściami i kolo wymiękł jak wiele skoda ma współnego z audi vw i w tym momencie skończyły sie żarty
Komentarz
-
-
po oglądnięciu fotek mam takie małe pytanko:
jaka jest szerokość tych felg :?:NFPNorth-West
WARSZTAT www.dsize.pl
Komentarz
-
Komentarz