co do lusterek i lamp masz racje zgodze sie z toba a co do spojlera to nie jak bedzie jakis wyszy to odrazu alfa skoda wrc tez ma wysoki i co ty na to??a co do felg to podoba mi sie ich wzor i tyle obecnie mam fele firmy rial kupilem je na jeden sezon bo niestac mnie bylo na fele od audi
pytanko na temat feluni-pojawily sie zdjecia skody na19
Zwiń
X
-
wysoki spojler to ogólnie wiocha...nawet w alfie :lol: ...Zamieszczone przez KUBAŃCZYKco do lusterek i lamp masz racje zgodze sie z toba a co do spojlera to nie jak bedzie jakis wyszy to odrazu alfa skoda wrc tez ma wysoki i co ty na to??a co do felg to podoba mi sie ich wzor i tyle obecnie mam fele firmy rial kupilem je na jeden sezon bo niestac mnie bylo na fele od audi
Komentarz
-
-
bezduszny
Jeżeli wstawisz sam wysoki spoiler to wiocha....Zamieszczone przez KUBAŃCZYKto fakt wiocha ja planuje zrobic cos niskiego np rs
Po Chełmie jeździ O1 TDI ze spoilerem jak O1 WRC i lampami z tyłu na modłę Lexus'a.... no i ma naklejke OCP :diabelski_usmiech
Jak spotkam ją na światłach ponownie to zrobie fote.. :twisted:
Co innego jak robisz całość optycznego tuningu jak WRC. Wtedy to całkiem inna sprawa...
Ten wzór to flagowy Audi...Załączone pliki
Komentarz
-
lec
ja mam teraz na zime felgi ze znaczkiem VW hi hi i mi to szczerze mowiac powiewa :P
malo kto to zauwaza tak naprawde.... (fele sa skodowskie) tylko kapselek VW
a ta pierwsza na 19" - WOW !
Komentarz
-
Jeśli auto ma tylko stać dla lansu to można i 20'' założyć tylko jedno pytanie. PO CO :?: :?: :?:Zamieszczone przez PurchawaIMO 19" do Octy to przesada. Sa poprostu za duze.
Widac tylko wielkie fele i nic wiecej. :?
Auto ma sie po to aby nim jeździć a nie po to żeby stało ponieważ jakikolwiek wyjazd to wyjazd do zakładu prostującego fele. Druga sprawa to koszty. Najtańsze opony jakie znalazłem 19'' to koszt ponad 2600pln a żeby to było coś porządnego to tak 3500pln + do tego koszt felg, pewnie około 4tysi, razem tylko 7.5 tyś. hmm fajnego Mikołaja macie tam na północnym-wschodzie :lol:
Kolega pisze jeszcze o obniżeniu auta i chyba tylko pisze bo raczej nie wie z czym to sie jje lub też zrobił zapas misek i wykupił karnet u dentysty
Przy obniżonym zawieszeniu na 19''-stkach zapomnij o jakimkolwiek komforcie :P
Aaaaa i obniżyć auto to nie tylko wymiana sprężyn :idea:
Widze że jeździsz na profilu 55 a chcesz się przesiąść na 35 :shock: Proponuje najpierw założyć odpowiedni rozmiar opony np. 225/45 R17 i zobaczyć różnice w jeździe, komforcie itd przy seryjnum zawieszeniu
Potem wstawić odpowiedni zestaw obniżający i znów pojeździć. Myśle że na tym skończysz
ale jeśli jesteś hardcorowcem to założysz 18 lub 19 :diabelski_usmiech
[ Dodano: Sro 27 Gru, 06 01:31 ]
Kolega musi jeszcze duuuuuuuużo poczytać i się duuuuuuuuużo nauczyć :szeroki_usmiechZamieszczone przez KUBAŃCZYKja obecnie mialem zalozone na swoje felgi oponki 205/55/17 i bylo wszystko okej nie bylo zadnych strat z predkoscia latalem na tych felach swoja octavka 210
[ Dodano: Sro 27 Gru, 06 01:35 ]
Bez obrazy i pomijajac Twojego byłego matiza z lotką :wink: to czego to był zlot bo te auta wyglądają tragicznie :shock: u nas jest taki odpowiedni dział na coś takiego p.t. wiejski tuningZamieszczone przez KUBAŃCZYKjesli chcecie zobaczyc moje starsze autko to zapraszam was na stronke www.s-k-t-mateusz.blog.onet.pl
[ Dodano: Sro 27 Gru, 06 01:43 ]
i prosze Cie.... pisze sie CHCĘ :xZamieszczone przez KUBAŃCZYKchcemNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Grzesiu dawaj, poprzerabiamy tak nasze czeszki :twisted:Zamieszczone przez dobrygrzeswawaBez obrazy i pomijajac Twojego byłego matiza z lotką to czego to był zlot bo te auta wyglądają tragicznie u nas jest taki odpowiedni dział na coś takiego p.t. wiejski tuning
Esencja tjuninku :haha: zwlaszcza ten znaczek V6 :haha:Chromowane kołpaki 14", postojówki Xenon White, stroboskopy w przednich lampach, znaczek V6 na grilu, przyciemnione tylne światła (wkrótce zderzaki będą polakierowane pod kolor nadwozia, na przednich światłach będą brewki, zostaną przyciemnione szyby.
To chyba nie wymaga komentarza :haha:Reszty przeróbek nie chcem zdradzać...czas pokaże...
Rzeczywiscie slicznosci :haha:VW GOLF II JEST DOŚĆ CZĘSTO PODDAWANY RÓŻNYM MODYFIKACJOM, TEN EGZEMPLARZ WEDŁUG MNIE JEST BARDZO ŁADNY-udane połączenie typowego tuningu i pasji do rajdów
Komentarz
-
-
co do tamtego zlowtu to mielismy dni otwarte na tor gokardowy i wjezdzal kazdy kto mial ochote jestesmy otwartym klubem ma na mysli klub aks a co do 19 to mylisz sie znalazlem kaplet za 3 tys i sa to nowe felgi a co do opon to planuje kupic uzywane bo sa tansze i w dobrym stanie juz ogladalem i maja 7mm bieznika wiec sa jak dlamnie oki a co do 18 to moj znajomy mial zalozone i nie nazekal ani razu ich nie prostowal a jezdzi dosyc sporo udziel tez sie na waszym forum to jest wroobel jesli kojazycie.matiza mialelem obnizonego tylko na sprezynach a amorki byly seryjne na poczatku i autko dosyc dobrze sie sachowywalo ale dzieki za twoje zdanie i za swoja opinie.a co do mikolaja to niestety sam musze zarobic na te felgi tak jak i na dalsze plany przerobek.
Komentarz
-
-
KUBAŃCZYK,
Akurat temat zawieszenia (i wiele innych) znam z własnych doświadczeń, nie opowieści kogoś ,więc wiem o czym pisze 8) ,
ale
jak to wieszcz głosi:
"Twój cyrk, Twoje małpy..." :lol:NFPNorth-West
WARSZTAT www.dsize.pl
Komentarz
-
-
Sama fela we wzorze z Audi jeszcze przejdzie jak sie komus podoba. Mi akurat nie.Zamieszczone przez misiek^wroOkrutna wiocha
Ale zostawienie kapsla z logo Audi, to wiecej niz okrutna wiocha.
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
To jeszcze nic. Kiedyś widziałem w 3City Octę która miała nie tylko kapsle felg ze znaczniekm VW, ale miała też zamiast znaczków Skoda na grill-u i na tylnej klapie logo VW :jump: :jump: :jump:Zamieszczone przez PurchawaSama fela we wzorze z Audi jeszcze przejdzie jak sie komus podoba. Mi akurat nie.Zamieszczone przez misiek^wroOkrutna wiocha
Ale zostawienie kapsla z logo Audi, to wiecej niz okrutna wiocha.
Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Ja tam szukam juz od X czasu kapselkow z roznymi znaczkami, glownie poszukiwanymi przeze mnie sa takie ze znakiem HIM ;/ jednak z tym jest problem ;/
A widzialem identyczne na A4 parkujacej u mnie pod uczelnia, ale typa co nia jezdzi dorwac nie moge
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz
-
-
Jak ja rozbierzesz, to znajdziesz znaczki grupy VAG.
Nie o to tu jednak chodzi, chodzi o wioske, ktora rzuca sie prosto w oczy...Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz
-
-
w salonie audi w krakowie gośc sie smiał z klientem ze skody akurat pech chciał że byłem przy nich i oglądałem audi a5 allroad z silnikiem 3.0 tdi i tak sobie oglądami i oglądam i patrze znalazłem znaczek skody na żarówkach i innych elementach w wyposażeniu dodatkowym i wołam sprzedawce jak mu to pokazałem jego mina stała sie bezcenną a do jego klienta powiedziałem że sam zobaczył potem poszedłem na stoisko z częściami i kolo wymiękł jak wiele skoda ma współnego z audi vw i w tym momencie skończyły sie żarty
Komentarz
-
-
po oglądnięciu fotek mam takie małe pytanko:
jaka jest szerokość tych felg :?:NFPNorth-West
WARSZTAT www.dsize.pl
Komentarz
-
Komentarz