A gdzie tą białą na PO widzieliście?
pytanko na temat feluni-pojawily sie zdjecia skody na19
Zwiń
X
-
sprawdz czy obwod kola bedzie bardzo odbiegal od obwodu seryjnych kol - jesli roznica bedzie mniejsza niz 5% to powinno byc oknasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
bezduszny
Re: pytanko na temat feluni
Zamieszczone przez KUBAŃCZYKwitam mam pytanko czy mozna do sody octavi zalozyc felgi 19 o rozmiaze 225/35/19 czy beda jakies problemy chodzi mi o obcierania itd czekam na wasze rady bajo
W stosunku do kół 205/55/16 średnica nowych będzie większa o około 8,2 mm
Przekłamanie licznika: minus 1,28%
Komentarz
-
bezduszny
-
obecnie jezdzilem na 17 i mialelem profil 205/55/17 i bylem z nich zadowolony ale za bardzo mi wizualnie nie poasowaly bo wydaja sie mniejsze i chcem wlasnie wstawic 19 badz 18 a co do polskich drog to panowie macie rcje ale jestem osoba ktora omij dziury a jak z kraweznikami to od dawna na nie nie wjezdzam he he a co do felg jakie chem wstawic teraz jest to model od audi a8 chyba nie musze ich pokazywac kazdy je chyba zna
Komentarz
-
-
bezduszny
Zamieszczone przez KUBAŃCZYKobecnie jezdzilem na 17 i mialelem profil 205/55/17
Do O1 były wstawiane ( za dopłatą ) 225/45/17... a z felg 16" 205/55
Komentarz
-
Re: pytanko na temat feluni
Zamieszczone przez KUBAŃCZYKwitam mam pytanko czy mozna do sody octavi zalozyc felgi 19 o rozmiaze 225/35/19 czy beda jakies problemy chodzi mi o obcierania itd czekam na wasze rady bajo
A poważnie. Przekłamanie licznika będzie -0,8%, wiec praktycznie bez zmian. I tak jak mówili koledzy będziesz stałym kilentem warsztatów prostujących felgi, no chyba że wyciągasz brykę tylko po to żeby polansować przed dyskoteką i zarywać panienki, to może się jakoś dotoczysz. :szeroki_usmiechByła: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
dobry pomysl z tymi 25 he he nie jezdze dosyc sporo a na dyskoteki nie jezdze crem bo trzeba cos wybic he he a co do lasek to nie preferoje blachar to tak na marginesie widze ze koledzy nie sa za moim pomyslem ale pytalem sie o zdanie i dzieki wam wielkie naprawde do wniosku doszlem ze zaloze 18 tak jak moj znajomy wrobell znny wam fajnie sie prowadzi mowil jak mial 18 i nie nazaekal na kofort
Komentarz
-
-
KUBAŃCZYK, jak masz problemy z pisaniem,Zamieszczone przez KUBAŃCZYKnazaekal na kofort
Sorry ale ileż można takie pierdoły czytać :xŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
wysokość profila opony 35 jest zdaje sie dedykowana do felg 18" a do 19 powinno być 30. ale jak kolega wcześniej pisał bedzie troche większa średnica koła, delikatnie to obniży osiągi, ale to zależy jaką mocą dysponujesz.
Pewne jest jedno, wizualnie bedzie bosko wyglądala, jak założysz to dawaj od razu fotyZapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez luky8.... wizualnie bedzie bosko wyglądala, jak założysz to dawaj od razu fotyByła: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pafMasmo, a widziałeś auto Lukyego? on raczej nie ma podejścia albo albo tylko "i"
aha i jeszcze do słuchania :lol:Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KUBAŃCZYKpreferojenasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MasmoNie widziałem. Może kolega wrzuci zdjecia i opis do Działu "Nasze Auta"?? Co prawda mnie nie bawi zmienianie auta w kierunku "będzie wyglądać bosko" wolę zmiany w kierunku "będzie jeździć bosko" :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pafZamieszczone przez MasmoNie widziałem. Może kolega wrzuci zdjecia i opis do Działu "Nasze Auta"?? Co prawda mnie nie bawi zmienianie auta w kierunku "będzie wyglądać bosko" wolę zmiany w kierunku "będzie jeździć bosko" :szeroki_usmiech
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=4622Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
no więc katalog conti podaje że największe koła do O1 wchodzą 225/45/17 . wszystkie wieksze , inne rozmiary bedą niezgodne ze średnicą lub wymagały przerobienia auta , np. pierścienie dystansowe. tak jak napisałem info te podaję za katalogiem conti.
dziwne , bo do toledo 2 można włożyć 235/40/17 , 225/40/18
a na przykład do alhambry na tył wchodzą 265/35/18 jakby ktoś miał ochotę :wink:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
fakt robie bledy ale prosze abyscie mi wybaczyli bo jestem dyslektykiem.skoda jest moim drugim autkiem wczesniejsze mialem aby fajnie wygladalo skode chcem zrobic praktyczna a co do felg to chcem wstawic duze bo zawsze chcialem miec autko na fajnych i duzych felgach bo to jest podstawa dla fajnego wygladu autka a jak kolecy maja swoich octawek fotki z felami to mozecie je tu umiescic bede bardzo wdzieczny moja skode mozecie zobaczyc w dziale sprzedam jest na felgach ktore chcem opylic
ja obecnie mialem zalozone na swoje felgi oponki 205/55/17 i bylo wszystko okej nie bylo zadnych strat z predkoscia latalem na tych felach swoja octavka 210
Komentarz
-
Komentarz