stabilizator rs

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • CHUDYCHUDY
    Classic
    • 2015
    • 3

stabilizator rs

ROBAL_26, nie chodzi tylko o przejście diagnosty bo mój akurat się nie doczepi ale o prawidłowy strumień światła żebym innym nie walił po oczach

Osobiście takich delikwentów traktuję serią z długich bo wpływa to na bezpieczeństwo jazdy.

Z tego co widziałem to ori czujnik to koszt ok 200zł a są dwa.
    Zostaje więc 100zł z tego zestawu co proponujesz i teraz pytanie ile będzie kosztował sterownik tego samopoziomowania.

Dwa jak mi koleś odpisze to możliwe, że dostanę dwie lampy za ok 900zł z przetwornicami i żarnikami więc na ori czujniki będzie hajs
  • dzej007
    Classic
    • 2013
    • 9

stabilizator rs

Witam może ktoś z was mógł by zmierzyć jaką grubość ma stabilizator przód z o1 rs albo zna te wymiary dzięki

Komentarz

• andru123
      Elegance
      • 2010
      • 783
      • Toyota
      • ATF 2.0 MPI 120 KM

a potrzebujesz rozmiar gum ? bo u mnie na stabilizatorze w miejscach gdzie są gumy są plastikowe tulejki pod gumami . bez tych tulejek pasują zwykle gumy . zastanawiam się po co są te plastiki . w razie jak masz też te tulejki plastikowe to mam prosto z aso nowe bo zamówiłem w dwóch miejscach i już nie mogłem zwrócić
      jest O1 RS 1.8T XENON
      była O1 1.9 TDI AGR

Komentarz

• dzej007
        Classic
        • 2013
        • 9

no właśnie u mnie przy wymianie gum stabilizatora wysypał się ten plastik ale myślałem ze to jakiś drut po poprzednim właścicielu :shock: już wszystko jasne dzięki

Komentarz

Pracuję...