OOO :shock: ale bydle... po zamontowaniu, chyba będzie zasłaniać zwykła chłodnice !!! czyli co samochód się wtedy grzeje ? :roll:
Jakie macie alusy?
Zwiń
X
-
miekkie, kruche, ch@$#@$@%
Ja sie na takie w ogole nie ogladam... chyba z tego wyroslem... albo wiem... nie chce mi sie juz oddawac felg do prostowania, czekac, zmieniac na zapas, placic, uwazac na drodze zeby nie najechac na patyczek :lol: :lol: :lol:
Nie wiem jak jezdzisz, moze nie bedziesz ich prostowal co tydzien, ale nawet jak bedziesz nie wiem jak omijal dziury to pewnie raz w miesiacu zrobia Ci sie jajka z takich kol :cry:A4 B7 TFSI Quattro S-Line by MT | O2 2.0TDI by MT | Jeep XJ 4.0L | PF 125p 1971
Komentarz
-
-
Nie wiem jak sie spisują alusy Allesio, ale nie słyszałem o nich zbyt dobrych opinii,
osobiście mam ATS Planet 17" i różne przygody na nich już miałem, a jak do tej pory spisują sie idealnie, jedyne uszkodzenia na nich powstały przy wymianie opon przez %^@%$^@# u wulkanizatoraZapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ForestTo juz lepiej kupic oryginalne Skodowskie np. z Laurin&Klement lub z Ridera - też niczego sobie, a na pewno sa mocniejsze od Alessio. Pozdrawiam.Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
Komentarz
-
-
Ja Azevy 17" pogiąłem parę razy. A niby mocne felgi. Wystarczy z nieduzą nawet prędkościa wjechac na np. łączenia asfaltu podczas remontu drogi (w moim przypadku), na niewielką dziurę lub na większa :-). Ja wjechałem przy prędkości ok. 60 km/h w wybrzuszenie asfaltu i dwie felgi do prostowania, po miesiącu znowu wjechałem w coś innego, ale wtedy juz je sprzedałem :-). Facet jak je prostował mówił, ze sa to twarde felgi i był troche zdziwiony, że sie pogięły. Pozdrawiam.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EŁZamieszczone przez luky8osobiście mam ATS Planet 17"Zapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
Pare fotek mojej Occi jest umieszczone na stronie http://www.tuning.pl/teraz.php?k=3604&pod=0Outlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bendi:shock: łomatko czemuś ją tak skrzywdziłTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bendi:shock: łomatko czemuś ją tak skrzywdziłZapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
danielpoz
Zamieszczone przez luky8Zamieszczone przez EŁZamieszczone przez luky8osobiście mam ATS Planet 17"
Komentarz
Komentarz