Ja wiem ze bylo ale nie pamietam czy cos w silniku robione ?? :roll:
Jakie macie alusy?
Zwiń
X
-
Z silniczkiem nic nie było robione i nie bedzie na razie jak już to wsadze tam inny, ale w przypadku tej wersji to są takie koszty ze szok
Jak chodzi o zawieszenie to faktycznie jest katastrofa, tylko że na chwile obecną mam taki dojazd do posesji że obniżenie autka jest dość ryzykowne, chyba że pneumatyke zmajstruje :diabelski_usmiech ale wcześniej musze skończyć środek.
Pozdrawiam k
Aha no bo tak troche odbiegliśmy od tematu, którym były felgi a nie moja occia dla osób chcących sobie poprzymierzać różne fele polecam stronkeZapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
jak kogos interesuje to tak wyglada octa na allesio "pajaczkach" 225/45/r17 ... nie powiem zeby byly miekkie ...felgi wczesniej zrobily 70tys km na audi a3 kolegi i nie sa ani ciut zgiete...
tylko nie wiem czemu na forum zdjecie tak dziwnie kolorystyke traci...1,9TDi ASV/VP - było - 117HP/252Nm, teraz jest ??? ALIGATOR
Komentarz
-
-
Jakie macie alusy?
Zamieszczone przez MaicroftA ten przod zawsze tak wysoko stal?? W sumie to benzyna, qrcze jakby diesel tak wysoko stal to by sie te miski tak nie konczyly szybko :szeroki_usmiech
Mam nadzieje ze to jest norma :roll:Skoda Octavia II FL 1.8 TSI Elegance (srebrna strzała :diabelski_usmiech)
A tu Moja Pierwsza :cry:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftA ten przod zawsze tak wysoko stal?? W sumie to benzyna, qrcze jakby diesel tak wysoko stal to by sie te miski tak nie konczyly szybko :szeroki_usmiech
Z tymi dziurawymi miskami w dieslach to juz chyba norma :evil: na szczęście miałem juz od początku blachę pod silnikiem :diabelski_usmiech
[ Dodano: Nie 15 Maj, 05 20:46 ]
Zamieszczone przez t_o_m_e_k_78Zamieszczone przez MaicroftA ten przod zawsze tak wysoko stal?? W sumie to benzyna, qrcze jakby diesel tak wysoko stal to by sie te miski tak nie konczyly szybko :szeroki_usmiech
Mam nadzieje ze to jest norma :roll:
A czy przypadkiem nie zmieniałeś amorków :?: gdzieś u kogoś niedawno widziałem tak wysoko uniesiony przód, bodajże po założeniu B6 :diabelski_usmiechBMW E46 320d by MT 184PS@406Nm
CR-V 2,2 i-ctdi
Perfectservice by Dobrygrześwawa
Komentarz
-
-
A czy przypadkiem nie zmieniałeś amorków gdzieś u kogoś niedawno widziałem tak wysoko uniesiony przód, bodajże po założeniu B6
może faktycznie coś jest nie tak bo po przesiadce na Octe zastanawiało mnie zawsze czemu przy dużych predkosciach auto zaczyna pływać "myszkować" po drodze :|Skoda Octavia II FL 1.8 TSI Elegance (srebrna strzała :diabelski_usmiech)
A tu Moja Pierwsza :cry:
Komentarz
-
Komentarz