ja nie mialem wlaczonego obiegu zamknietego, prawde mowiac nie korzystam z tego ( no czasami ) mialem zamkniete szyby i stalem kolo smierdziucha i nic nie czulem , na tamtym filtrze smierdzialo a jak juz wanialo w samo to musialem otw szybe ( ta ktora byla po przeciwnej str smierdziucha, zeby byla cyrkulacja pow- lepsze to niz same spaliny w sam ) teraz tego nie ma :szeroki_usmiech . Robilem to po znajomosci ( u kumpla w warsztacie wiec policzyl mi za czesci po swojej znizce, bez swojej marzy ) i zaplacilem za filtr 45 zl ( wiem ze lipy by mi nie wsadzil ). Jestem zadowolony
B6 + Springi RS ?
Zwiń
X
-
B6 + Springi RS ?
Witam, mam pytanko, po zmianie seryjnych amorów na B6 całe auto stoi wyżej o ok. 3 cm. cz zamian seryjnych springów na te z RS załatwi sprawę i autko sobie siądzie przynajmniej do stanu przed wymianą czy trzeba zamontować eibach'y -30, żeby był rezultat może ktoś ma takie warianty i podzieli się informacją jaki jest prześwit pomiędzy górą opony a krawędzią błotnik a (nadkola).
Pozdro.maciek1024
-
-
Re: B6 + Springi RS ?
Zamieszczone przez maciejWitam, mam pytanko, po zmianie seryjnych amorów na B6 całe auto stoi wyżej o ok. 3 cm. cz zamian seryjnych springów na te z RS załatwi sprawę i autko sobie siądzie przynajmniej do stanu przed wymianą czy trzeba zamontować eibach'y -30, żeby był rezultat może ktoś ma takie warianty i podzieli się informacją jaki jest prześwit pomiędzy górą opony a krawędzią błotnik a (nadkola).
Pozdro.
BTW ostatnio mam nieodparte wrazenie ze opadlo o kolejne centymetry bo coraz czesciej wale plyta i szlifuje zderzakiem :roll: chyba musze wziac miarke i zmierzyc co w trawie piszczy :szeroki_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftMisiekWAW, Zalozysz zestaw special, czyli springi RS+amor B6+tulejka 4x4 :diabelski_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
lec
a mi po zalozeniu RS do B6-ek przod poszedl troche w dol, a tylk tylko minimum, i w efekcie tego mam tylek zadarty do góry chyba walne eibachy na sam tyl - nie wiem co o tym myslec....
Komentarz
Komentarz