B6 + Springi RS ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • damian
    Ambiente
    • 2007
    • 178

B6 + Springi RS ?

ja nie mialem wlaczonego obiegu zamknietego, prawde mowiac nie korzystam z tego ( no czasami ) mialem zamkniete szyby i stalem kolo smierdziucha i nic nie czulem , na tamtym filtrze smierdzialo a jak juz wanialo w samo to musialem otw szybe ( ta ktora byla po przeciwnej str smierdziucha, zeby byla cyrkulacja pow- lepsze to niz same spaliny w sam ) teraz tego nie ma :szeroki_usmiech . Robilem to po znajomosci ( u kumpla w warsztacie wiec policzyl mi za czesci po swojej znizce, bez swojej marzy ) i zaplacilem za filtr 45 zl ( wiem ze lipy by mi nie wsadzil ). Jestem zadowolony
    Chcesz zarobić przez internet ??

• maciej
    Drive
    • 2006
    • 68

B6 + Springi RS ?

Witam, mam pytanko, po zmianie seryjnych amorów na B6 całe auto stoi wyżej o ok. 3 cm. cz zamian seryjnych springów na te z RS załatwi sprawę i autko sobie siądzie przynajmniej do stanu przed wymianą czy trzeba zamontować eibach'y -30, żeby był rezultat może ktoś ma takie warianty i podzieli się informacją jaki jest prześwit pomiędzy górą opony a krawędzią błotnik a (nadkola).

Pozdro.
    maciek1024

Komentarz

• misiekwaw
      RS
      S_OCP Member
      • 2004
      • 7715
      • Ford

Re: B6 + Springi RS ?

Zamieszczone przez maciej
      Witam, mam pytanko, po zmianie seryjnych amorów na B6 całe auto stoi wyżej o ok. 3 cm. cz zamian seryjnych springów na te z RS załatwi sprawę i autko sobie siądzie przynajmniej do stanu przed wymianą czy trzeba zamontować eibach'y -30, żeby był rezultat może ktoś ma takie warianty i podzieli się informacją jaki jest prześwit pomiędzy górą opony a krawędzią błotnik a (nadkola).

Pozdro.
      wydaje mi sie, ze Twoje fabryczne amory byly juz martwe albo baaardzo zmeczone, skoro sie az tak podnioslo, ja zakladalem B6 bardzo wczesnie i u mnie nie poszlo tak do gory :roll: a po zalozeniu sprezyn z RSa opadlo o 2cm.

BTW ostatnio mam nieodparte wrazenie ze opadlo o kolejne centymetry bo coraz czesciej wale plyta i szlifuje zderzakiem :roll: chyba musze wziac miarke i zmierzyc co w trawie piszczy :szeroki_usmiech
      Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
      http://www.disi-tune.pl
      Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
      Był WRX
      Była Octa

Komentarz

• Maicroft
        Moderator
        S_OCP MemberModeratorr
        • 2004
        • 25757
        • Audi

MisiekWAW, Zalozysz zestaw special, czyli springi RS+amor B6+tulejka 4x4 :diabelski_usmiech
        Spritmonitor.de

Komentarz

• misiekwaw
          RS
          S_OCP Member
          • 2004
          • 7715
          • Ford

Zamieszczone przez Maicroft
          MisiekWAW, Zalozysz zestaw special, czyli springi RS+amor B6+tulejka 4x4 :diabelski_usmiech
          predzej zregeneruje B6 :lol: i pewnie przy okazji poprosze o zwiekszenie ich twardosci o kilka procent :diabelski_usmiech
          Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
          http://www.disi-tune.pl
          Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
          Był WRX
          Była Octa

Komentarz

a mi po zalozeniu RS do B6-ek przod poszedl troche w dol, a tylk tylko minimum, i w efekcie tego mam tylek zadarty do góry chyba walne eibachy na sam tyl - nie wiem co o tym myslec....

Komentarz

Pracuję...