Zamieszczone przez MisiekWAW
Inpipe w 1.8T
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez leffja mam zmieniony dolot do turbiny na taki bez zwezki, ale czy to to samo to cholera go wie.:lol: przyrosty rzędu 2-3% są rzeczywiście realne (w silnikach poprzecznie umieszczonych. w wzdłużnych chopaki z VAG już bardziej pomyśleli, stąd Paski/Superby mają na ogół większą moc w 1.8T, niż Octy/Leony). Angole twierdzą, że usunięcie tego przewężenia daje nawet 5%, ale to raczej tylko ich sweet dreams :wink:
k
Pozdr!
BPbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Bartek
Troszke ten inpipe daje, przyrosty nie oszałamiające ale zawsze... u nas pare osób ma i sa zadowoleni..
BTW. BaPit, może w przyszłym tyg. jakas ustawka na streecikmoje autko juz prawie skończone...
Komentarz
-
Zamieszczone przez BartekBTW. BaPit, może w przyszłym tyg. jakas ustawka na streecikmoje autko juz prawie skończone...
Pozdr!
BP
PS zdaj relację i podaj wynik, jaki Ci się udało uzyskać :diabelski_usmiechbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
AWARIA!
Tak mnie zastnawia czy w TURBO diselu mozna takze zrobić całkowicie luzny dolot, obecnie wywalilem caly seryjny dolocik do puszki powietrza - nie podobalo mi się to że on się tak przewęza...
Taraz najchętniej to bym od turbiny do puszki filtra poprowadził kwasa np. 2,5 cala az do seryjnej puchy - czy ktoś sprawdzał takie rozwiązanie w TDI ?
Komentarz
Komentarz