Cos co jest wieksze jak 1m na szerokosc jest bardzo ciezko upchac, chyba ze plaskie. Juz takie szafki z domu jest ciezko wozic, bo jakis glupek postanowil, ze klapa bedzie scieta, co musze powiedziec Focusowi sie udalo, bo jest to duzo wygodniejsze akurat IMO
i tu się zgodzę... otwór jest fatalnie zaprojektowany... ostatnio miałem [nie]przyjemność wieść 4 płyty mdf o wymiarach 100x207 podczas ulewy... ale przynajmniej ciekawie było
Jestem świeżak na tym forum wiec na poczatek witam wszystkich fanów i użytkownikow Octavii.
Mam pytanie odnośnie emblematów skody na tylnej klapie:
Chce ją "ogolić" i z tego co mi wiadomo chromowany napis octavia i pod spodem ta listewka, na której jest model octavii sa przyklejane.
1) Jak je usunąć i czym tak żeby nie było po nich śladu??
2) Czy środkowy znaczek też jest przyklejany, czy tez jezeli go usune zostanie po nim otwór??
Z góry dzieki za odpowiedzi
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pozdrawiam
a 'propos tylnego znaczka to www.milotec.pl są nakładki chromowane, carbonowe (ja mam taką) oraz czarne do malowania, więc nie trzeba zdziera tylko nakleić nakładkę. Z tego co pamietam to jest wydatek od 18 do 30 zł.
Sprzedam lub zamienię na Jeepa XJ z dopłatą: O2 1.9TDI BXE 4X4 + 4xMOMO X-43
JETTA Highline 1.4 TSI 160
Komentarz