[O1] Emblematy skody

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Gadul
    Classic
    • 2008
    • 4

[O1] Emblematy skody

Zamieszczone przez Maicroft
    Cos co jest wieksze jak 1m na szerokosc jest bardzo ciezko upchac, chyba ze plaskie. Juz takie szafki z domu jest ciezko wozic, bo jakis glupek postanowil, ze klapa bedzie scieta, co musze powiedziec Focusowi sie udalo, bo jest to duzo wygodniejsze akurat IMO
    i tu się zgodzę... otwór jest fatalnie zaprojektowany... ostatnio miałem [nie]przyjemność wieść 4 płyty mdf o wymiarach 100x207 podczas ulewy... ale przynajmniej ciekawie było
  • stasiol
    Classic
    • 2007
    • 19

[O1] Emblematy skody

Jestem świeżak na tym forum wiec na poczatek witam wszystkich fanów i użytkownikow Octavii.

Mam pytanie odnośnie emblematów skody na tylnej klapie:

Chce ją "ogolić" i z tego co mi wiadomo chromowany napis octavia i pod spodem ta listewka, na której jest model octavii sa przyklejane.

1) Jak je usunąć i czym tak żeby nie było po nich śladu??
    2) Czy środkowy znaczek też jest przyklejany, czy tez jezeli go usune zostanie po nim otwór??

Z góry dzieki za odpowiedzi
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Pozdrawiam

Komentarz

• Purchawa
      Admin
      S_OCP Member
      • 2004
      • 8007

stasiol, witaj.

Bylo juz o tym na forum.
      Ad1. Znaczki najlepiej usunac zylka, po wczesniejszym lekkim ich podgrzaniu np. suszarka do wlosow.

Ad2. Srodkowy chyba jest montowany na wcisk i moga zostac po nim otwory.
      "...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
      Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"

STOP ECO-TERRORISM!

Komentarz

• RomanS
        Elegance
        • 2004
        • 804

Środkowy jest przyklejany na taśmę dwustronną, jednakże w klapie są 2 małe otwory w celu pozycjonowania znaczka (znaczek ma takie "bolce").
        Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI

Komentarz

• stasiol
          Classic
          • 2007
          • 19

Przeglądałem forum ale musiałem ten temat gdzieś przeoczyć.

Mogłby ktoś mi wkleić link do tego tematu który podobno już gdzieś tam jest?

Byćmoże tam dowiem się więcej

Komentarz

• edvard
            Drive
            S_OCP Member
            • 2007
            • 69

a 'propos tylnego znaczka to www.milotec.pl są nakładki chromowane, carbonowe (ja mam taką) oraz czarne do malowania, więc nie trzeba zdziera tylko nakleić nakładkę. Z tego co pamietam to jest wydatek od 18 do 30 zł.
            Sprzedam lub zamienię na Jeepa XJ z dopłatą: O2 1.9TDI BXE 4X4 + 4xMOMO X-43
            JETTA Highline 1.4 TSI 160

Komentarz

Pracuję...