Zamieszczone przez rafiki
O1 1.9 ASV chipowanie warszawa Gdzie? Za ile? ILE KM?
Zwiń
X
-
O1 1.9 ASV chipowanie warszawa Gdzie? Za ile? ILE KM?
Witam!
Po wymianie rorzadu i oleju bede zbierał na chipa.
Mieszkam w warszawie i chciał bym sie zmieścic w 1200zł czy sie uda?
Kogo polecacie ? Myslałem o KREATOR MOCY, moze warto gdzies pojechać pod warszawe?
Czy warto przy tym programowo odinstalować EGR ? Zależy mi zeby nie wyjmowac egr bo klapa gasząca jest ważnym elementem auta, ale chetnie bym go wyprowagmował.
Moj motor ma przebiegu max 220k wiec wtryski powinny byc ok, ile [ wiem ze to wrozenie ze szklanej kuli] moza z ASV wyciagnać samym programem ? +30km jest osiągalne ?
Zeby bylo wiecej to co ? wtryski z 150 turbo mocniejsze i sprzęgło ? i z 180km mozna zrobić ? ^-^
Co myslicie? I czy wy też chipowaliście. ?
-
-
Samym (bezpiecznym) programem robi się na 140 - 142 KM. Zdrowy standard na hamowni wypluwa 119 - 120 KM. Ja robiłem w "MR Motors" w Warszawie (obecnie jest to R - Performance). Chyba jeden z bardziej popularnych i lepszych tunerów w woj mazowieckim. Wykres "przed i po" możesz zobaczyć w temacie mojej Octavii.Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]
"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx
Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zepter00Samym (bezpiecznym) programem robi się na 140 - 142 KM. Zdrowy standard na hamowni wypluwa 119 - 120 KM. Ja robiłem w "MR Motors" w Warszawie (obecnie jest to R - Performance). Chyba jeden z bardziej popularnych i lepszych tunerów w woj mazowieckim. Wykres "przed i po" możesz zobaczyć w temacie mojej Octavii.
Ile Cie to kosztowało ? jakis czas jezdzisz po chipie ? byly jakies problemy ? jak ze spalaniem ?
Cos zmieniałeś czy sam czysto pogram ? jak z egr ?
Komentarz
-
-
Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
wiec mysle o nich:
lub o nich:
Cennik usług Kreator Mocy: chip tuning, usunięcie filtra cząstek stałych, prace warsztatowe, serwis, przeglądy. Zapraszamy
kreator glownie tlucze nowki w tym nowe bmw5 7 8 a8 gl cle i inne auta za set tysiecy wiec nie wiem co ja tam
zobacze jeszcze, mala napisze do obu kto da nizsza cene to pojade.
I tak bede robil po rozrzadzie czyli w 2 polowie stycznia.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PiotreQwiec mysle o nich:
lub o nich:
Cennik usług Kreator Mocy: chip tuning, usunięcie filtra cząstek stałych, prace warsztatowe, serwis, przeglądy. Zapraszamy
kreator glownie tlucze nowki w tym nowe bmw5 7 8 a8 gl cle i inne auta za set tysiecy wiec nie wiem co ja tam
zobacze jeszcze, mala napisze do obu kto da nizsza cene to pojade.
I tak bede robil po rozrzadzie czyli w 2 polowie stycznia.
Tuning aut i nowe technologie w motoryzacji. Sprawdź, jak poprawić osiągi i bezpieczeństwo swojego pojazdu.
ja robiłem u nich i nie narzekamByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PiotreQJednak wole zrobic to u dobregoVAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sew1981d00lar, jedż na hamownie to się dowiesz za 100 zł. Myślę, że masz więcej jak bierzesz 130 stkę seryjną, bo ona jak zdrowa to w serii też ma coś 140 ps....
puki co jakos nie miałem potrzeby - zapier..... lepiej niż chciałem/planowałem a to ile tak naprawdę ma kucy zostało na 2gim planie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez d00larZamieszczone przez sew1981d00lar, jedż na hamownie to się dowiesz za 100 zł. Myślę, że masz więcej jak bierzesz 130 stkę seryjną, bo ona jak zdrowa to w serii też ma coś 140 ps....
puki co jakos nie miałem potrzeby - zapier..... lepiej niż chciałem/planowałem a to ile tak naprawdę ma kucy zostało na 2gim planieBlack Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tony065Zamieszczone przez d00larZamieszczone przez sew1981d00lar, jedż na hamownie to się dowiesz za 100 zł. Myślę, że masz więcej jak bierzesz 130 stkę seryjną, bo ona jak zdrowa to w serii też ma coś 140 ps....
puki co jakos nie miałem potrzeby - zapier..... lepiej niż chciałem/planowałem a to ile tak naprawdę ma kucy zostało na 2gim planie
te silniki to kochają ! marnują się w serii szczególnie klasyczne 1.9 !
Komentarz
-
-
Najtaniej będziesz miał z hamownią drogową u Spanky-ego z A4klub, Audiklub, golf itp itd w Otwocku. Sam się wybieram do niego w styczniu.
EDCtuning Chiptuning Otwock, Отвоцк. Отметки "Нравится": 2 096 · Обсуждают: 13 · Посетили: 6. ChipTuning - DPF OFF - SCR OFF - AdBlue OFF - EGR OFF - Diagnostyka - Hamownia
Komentarz
-
Komentarz