Tylko opona ciut wiecej kosztuje i juz robi sie nie 200zl wiecej, a 600zl wiecej
[O1] alufelgi
Zwiń
X
-
Sigma_74
-
Zamieszczone przez szkodafajnie pasują do octy, skromne i ładne.
Sigma, jak założysz to zapodaj fotkę na forum.O2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
"Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"
Uniden Pro 510XL+Hustler IC100
Komentarz
-
-
Sigma_74
Zamieszczone przez endryuSigma_74, naklejane logo SKODA powinieneś kupić w sklepie motoryzacyjno-lakierniczo-tuningowym na ul.Borowskiej (na wys. nowej akademii medycznej).
http://www.wda.com.pl/
juz temat rozpracowuje i tyle
Komentarz
-
Re: alufelgi
Zamieszczone przez Sigma_74Witam
mam dylemat, szukam alusków dla sie cie i ejst tego tyle ze szok na rynku.
poza oryginałami których ciężko znaleść znalazłem dwa modele felg.
jedna ENZO V polecana przez wulkanizatora, twierdząc ze jest twardsza niż inne, i że ogólnie sa dobre na nasze drogi i rzadko je prostuje.
druga on LZ zalecana przez gości ze sklepu internetowego, tez ponoć o podwyższonej twardości.
co sądzicie o tych felgach, maja to być 15 -> takie chcę kupić i nie ma tu mowy o rzadnych 16.Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Sigma_74
kurde, mówia ze ENZO V top zły wybór bo tłuką w chinach, i ze już schodzący model, żeby poszukać coś na zachodzie co robią, kurde ale zaczynam miec mętlik, a jak na razie to ENZO V dzis zamówie.
Komentarz
-
Sigma_74, ja widze wylamie sie z ekipy entuzjastow Enzo, ale powiem Ci co powiedzial mi koles chyba z serwisu www.opony.com albo www.baloon.com.
Dzwonilem do nich zeby dopytac jeszcze wszystko dokladnie i ew je zamowic (Enzo V). Koles mnie zapytal? A czemu chce Pan Enzo V przeciez to kiepska felga... Podobno wg niego sa dosc miekkie i nawet potrafi odlazic lakier pod wplywem Karchera i polecil mi inne felgi ktorych nawet nie mieli w ofercie wiec mu uwierzylem bo w sumie czemu mialby sciemniac... ale koledzy maja inne doswiadczenia wiec moze nie sa zle. Mowie tylko co slyszalem.
Ja mam Riale 16' od 3 lat i bardzo sobie je chwale. Nigdy ich nie prostowalem, lakier nie odchodzi, wszystko gra
IMO (tak jak i czesci kolegow) pomysl moze o oryginalnych Skodoskich. Ponoc fabryczne felgi bywaja najtrwalsze
a i nie wiem czy wiesz ale stronie www.alcar.pl jest konfigurator i mozna obejrzec jak mniej wiecej to bedzie wygladac. Nie maja wszystkich felg ale mozna zobaczyc tak mniej wiecej jak dany typ bedzie wygladal
Pozdro i powodzenia z zakupamiBouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
Z tych dwóch podanych przez Ciebie pod ankietę brałbym oczywiście Enzo - ale gdybym to ja szukał dla siebie feluni zerknąłbym na ofertę Ronala (ta podana przez Ciebie jako propozycja jest niespecjalna) tylko w innym wzorze - Ronal jest naprawdę dobrą niemiecką firmą, która robi felgi na pierwszy montaż dla wielu uznanych producentów i na pewno jest pozycjonowana wyżej niż Enzo czy też Dezent...
P.S. Ja osobiście mam Ronalka R42 (widać w podpisie) 15" i fele wyglądaja na większe niż są w rzeczywitości, bo mają naprawdę duże otwory między ramionami - jedyna zmiana jaką zrobiłem to wymieniłem blaszki na dekielkach na srebrne bo te czarne mnie wkurzały a poza tym jest naprawdę gites...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekjmoplZ tych dwóch podanych przez Ciebie pod ankietę brałbym oczywiście Enzo - ale gdybym to ja szukał dla siebie feluni zerknąłbym na ofertę Ronala (ta podana przez Ciebie jako propozycja jest niespecjalna) tylko w innym wzorze - Ronal jest naprawdę dobrą niemiecką firmą, która robi felgi na pierwszy montaż dla wielu uznanych producentówTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Sigma_74, a czego tam zamawiałeś :?: jakaś supercena :?:
co się tyczy kraju produkcji to ostatnio bywa różnie :diabelski_usmiech . pisałem już kiedyś o oryginalnych alu audi - china , a teraz montowałem 225/55/16 excellence - ten sam kraj produkcji . micheliny - polska , ruscy . przykłady można mnożyć i mnożyć.
enzo V niem już w oficja,nej ofercie alcara więc jak ktoś ma na nie ochotę niech się śpieszy.
każdą felgę można pogiąć - prostowałem teraz 2 enzo V - jeżdżą na accordzie w 15" - klient pamięta jak sie wpierniczył w dziurę przy dużej prędkości i zdziwiony nie jestO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Sigma_74
nie ma nigdzie ENZO V bo nie produkuja już , w alcarze tez nie ma juz, gdzieś tylko na hurtowanich może będą ale to nic pewnego.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sigma_74kurde, mówia ze ENZO V top zły wybór bo tłuką w chinach, i ze już schodzący model, żeby poszukać coś na zachodzie co robią, kurde ale zaczynam miec mętlik, a jak na razie to ENZO V dzis zamówie.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
Sigma_74
Sigma_74, chyba możesz zacząć wybierać inny model , niestety
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sigma_74Sigma_74, chyba możesz zacząć wybierać inny model , niestety
Ten facet wykupił chyba cały zapas na kraj: http://www.allegro.pl/item184168935_...taw_5x100.html
:shock: :shock: :szeroki_usmiechPowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Komentarz
-
-
Sigma_74
na razie na serwisie opony.com kupilem
zobaczymy czy mają jutro jak nie pozostaje mi tylko ten.
a jak nie ten to sobie kupie inne
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sigma_74na razie na serwisie opony.com kupilem
zobaczymy czy mają jutro jak nie pozostaje mi tylko ten.
a jak nie ten to sobie kupie innePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sigma_74nie ma nigdzie ENZO V bo nie produkuja już
Komentarz
-
Komentarz