Zamieszczone przez RT
[O1] Tylne lampy LED lub lexusy
Zwiń
X
-
[O1] Tylne lampy LED lub lexusy
zastanawiam sie nad zmianą swiatełek z tyłu w moim szkodniku , czy ktoś widział w sprzedaży tylne lampy do octavi combi 1 ? jaki jest koszt? wolałbym LEDY niz lexusy ale jak nie będzie wyboru to mówi sie trudno będą lexusyOctavia Combi Tour Ice+ 1.9TDi AXR 115,2 kucy/265,8 niutonów
-
-
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
lec
poza tym sa brzydkie i jeszcze ten wsteczny za oknem...
mi caly czas po glowie chodzi przerobka lamp po swojemu... moze kiedys w koncu to zrobie
Komentarz
-
lec
-
lec
a jak sobie wsadzisz jakies lexusy itp to wozisz ze soba homologacje ? tymbardziej nie beda sie czepiac jak lampa z zewnatrz bedzie wygladac jak oryginalna
Komentarz
-
lec
bo u Ciebie widac ze inne, u mnie bedzie widac tylko jak bedziesz chcial zauwazyc. Z reszta..... nawet nie ma przedmiotu dyskusji jeszcz wiec lusssss
Komentarz
-
Właśnie... taka mała dyskryminacja Skody (i nie tylko) przez VW... Do Paska i Jetty (i pewnie jeszcze jakichś) są LED'owe lampy tylnie, a co z resztą "rodziny" (nawet Audi nie ma!!!)? :szeroki_usmiech. Swoją drogą lec, myślałeś nad adaptacją Power LED np: 3W lub 5W do tylnich lamp zamiast żarówek? Mi chodzi już ten pomysł od dłuższego czasu po głowie...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez deespeJanusz, owszem pisał a że sporo pracy to prawda. Od zera trzeba podejście do lamp zrobić. Ale wtedy masz unique.
[ Dodano: Czw 03 Maj, 07 11:43 ]
ale to nie oznacza ze komus odradzam robienie tego, jezeli ktos ma taka fantazje to czemu nie niech robi. Pochwalcie sie co z tego wyszlo :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
deespe, bedziesz mial unique jak Ci "fachowcy" przez duze F zrobia krzywo lampy :P Jedna wyzej druga nizej :P Ja tam jakos nie mam zaufania do fachowcow. Im mniej robia tym lepiej :!:Bouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
Komentarz