Zarowki Philips X-treme Power 80%...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Sebastian
    Rider
    • 2004
    • 412

Zamieszczone przez Adamu

CASKP, ciekawe jak ten audiom TLR wypada przy brax HT1.
    na dzien dzisiejszy mój sprzęt docelowy to steg MSK50+woofer lotus reference+focal TLR+Denon Z1 :diabelski_usmiech
    Nio - tlr's lepsiejszy - definitywnie. Mają jednak jedną wspólną cechę - nie są już produkowane ..... :diabelski_usmiech
    RS BLUE
  • Samiec
    RS
    S_OCP Member
    • 2004
    • 4287
    • Octavia I (1U2)
    • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
    • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Witam
    Czy ktos stosowal u siebie w OI takie zarowki ?
    Chodzi mi o to jak swieca oraz ile mniej wiecej kkm na nich przejade
    LINK do strony producenta.
    Ogolnie szukam zarowek takich aby swiecily na bialo bez poswiaty niebieskiej
    TDI+ ASV 271KM&488Nm by Tune-Up
    SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O1
    SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O2

Komentarz

• QBA
      RS
      • 2004
      • 2646

Samiec, ooo ciekawe akurat bede wymienial, to chyba je przetastuje k
      Jak juz kiedys pisalem, u mnie wszelkiego rodzaju zarowki tego typu (GT150, BV itp.) wytrzymuja ok. 1 roku, czyli jakies 30 tys. km

Komentarz

• Tymon
        RS
        • 2004
        • 2970

Samiec, ja mam chyba takie w Beti :roll: wymieniałem, ale nie pamiętam czy na 100%. Sprawdze i dam Ci znać wieczorem
        Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
        Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
        BMW serii 3... Radość z jazdy.

Komentarz

• koja86
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 3178

Samiec, ja miałem +60% i nie wytrzymywały dłużej ja 6 miesięcy co do 80% to stawiam na 2 lub 3 miesiące przy przebiegu 40tys na rok.
          Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• QBA
            RS
            • 2004
            • 2646

koja86, tak samo niektorzy mowili o GT150 i BV... a jakos spokojnie rok wytrzymuja u mnie, a jezdzilem i jezdze caly rok na swiatlach I ZAWSZE wymiana zarowek przypada jakos tak na przelom maja i czerwca k BTW cos za cos, albo lepsze parametry i mniejsza trwalosc, albo slabsze swiecenie i dluzsza zywotnosc... przeciez tak jest ze wszystkim :roll:

Komentarz

• koja86
              RS
              S_OCP Member
              • 2007
              • 3178

QBA, to głównie zależy od wstrząsów czyli na jakich drogach śmigasz jesteś z mazowieckiego czyli spox ja niestety śląsk tu rządowe fury nie śmigają więc resztę dopisz sobie sam . :cry:
              Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• Bond
                Ambiente
                • 2004
                • 136

Żadne tam + coś tam%!
                Do betki do soczewek palniki założyłem i bangla nieziemsko!!!
                Testowałem różne +50% i nic się nie równa do palników-koszt 400 zeta i 2 godziny roboty.
                pozdrawiam
                dużo KM/i jeszcze więcej Nm

Komentarz

• QBA
                  RS
                  • 2004
                  • 2646

Zamieszczone przez koja86
                  jesteś z mazowieckiego czyli spox ja niestety śląsk tu rządowe fury nie śmigają
                  Jakos nie moge sie dopatrzec rewelacyjnej jakosci drog na mazowszu, ani w stolicy No ale fakt, porownujac powiedzmy z Krakowem, to czasami mozna odniesc takie wrazenie...

[ Dodano: Wto 15 Maj, 07 21:58 ]
                  Zamieszczone przez Bond
                  No tak, tylko to nie ma homologacji i oficjalnie nie mozna z tym jezdzic po drogach. Ja bym sie nie zdecydowal na taki zabieg :roll:

Komentarz

• Maicroft
                    Moderator
                    S_OCP MemberModeratorr
                    • 2004
                    • 25757
                    • Audi

Zamieszczone przez QBA
                    Bond napisał/a:

No tak, tylko to nie ma homologacji i oficjalnie nie mozna z tym jezdzic po drogach. Ja bym sie nie zdecydowal na taki zabieg :roll:
                    Zakladanie tego do soczewki rozumie, ale zakladania tego czegos do zwyklej lampy juz nie. To jest przyklad tego, ze ktos nie wie jak to powinno dzialac, zeby swiecilo a nie oslepialo A co do homologacji, no wlasnie temat kruchy
                    Spritmonitor.de

Komentarz

nie szkoda Wam lamp na takie wynalazki ? nawet jesli nie masz spryskow to wystarczy chlapniecie kaluza i juz sie robi plastik w lampie matowy...

Komentarz

• QBA
                        RS
                        • 2004
                        • 2646

Zamieszczone przez lec
                        nawet jesli nie masz spryskow to wystarczy chlapniecie kaluza i juz sie robi plastik w lampie matowy...
                        Ja mam szklo, wiec mnie to rybka

Samiec, wlasnie zamowilem te X-treme Power, takze zobaczymy jak to swieci k

Komentarz

Zamieszczone przez QBA
                          Zamieszczone przez lec
                          nawet jesli nie masz spryskow to wystarczy chlapniecie kaluza i juz sie robi plastik w lampie matowy...
                          Ja mam szklo, wiec mnie to rybka
                          cfffaniak

a propos oczojebnych zarowek, to po P-niu coraz wiecej jezdzi aut ktorej maja jakies tęczowe żarówki powkladane . Wyglada to jak by auto bylo bo wypaleniu skręta i swieci po oczach :P

A odnosnie tych Philipsow to chyba juz widzialem auto na nich, myslalem ze jedzie ksenon z daleka a dopiero z bliska okazalo sie ze nie. Ladnie swiecily. Nie wiem tylko jak w nocy to bedzie wygladac z jadacym takim z naprzeciwka...

Komentarz

ja mam GT 150 i sobie chwale białe swiatło i naprzód.

Komentarz

• Bond
                              Ambiente
                              • 2004
                              • 136

Panowie o jakich homologacjach mówicie?
                              Połowa aut na forum jeździ bez katów, na chipie, z kombinowanymi heblami,itd itp mając w d.... przepisy, więc o czym mowa.
                              A co do żarówek +xxx% to też nie wiem czy są na 100% legal.
                              Jeżeli robić coś konkretnie to tylko xenony.(do soczewek)

Komentarz

• QBA
                                RS
                                • 2004
                                • 2646

Bond, ja mam wszystko w samochodzie robione zgodne z TUV (Oprocz programu, bo bym musial to robic gdzies na zachodzie) I tego bede sie trzymal k
                                Zamieszczone przez Bond
                                Producentow takich jak Philips, OSRAM i Hella sa w 100% legal, no chyba, ze wyraznie jest zaznaczone, ze dany model jest do uzytku tylko na torach, badz OS-ach rajdowych (jak np. Philips Rally).

Komentarz

• Bond
                                  Ambiente
                                  • 2004
                                  • 136

Zamieszczone przez QBA
                                  Bond, ja mam wszystko w samochodzie robione zgodne z TUV (Oprocz programu, bo bym musial to robic gdzies na zachodzie) I tego bede sie trzymal k
                                  Zamieszczone przez Bond
                                  Producentow takich jak Philips, OSRAM i Hella sa w 100% legal, no chyba, ze wyraznie jest zaznaczone, ze dany model jest do uzytku tylko na torach, badz OS-ach rajdowych (jak np. Philips Rally).
                                  Hmmm. Wiesz to tak jakbyś napisał, mam zasady, nie jem mięsa jestem wegetarianinem, alę że kiełki kosztują sporo i ciężko je dostać, to wpierdzielę czasami mielonkę.
                                  :wink:
                                  Albo się ma zasady albo nie
                                  Pozdrawiam

Komentarz

• QBA
                                    RS
                                    • 2004
                                    • 2646

Zamieszczone przez Bond
                                    Hmmm. Wiesz to tak jakbyś napisał, mam zasady, nie jem mięsa jestem wegetarianinem, alę że kiełki kosztują sporo i ciężko je dostać, to wpierdzielę czasami mielonkę.
                                    Spoko, tylko, ze jak jakis czas temu mierzylem toksycznosc spalin, to mieszcze sie w dopuszczalnych normach, takze wszystko zgodne z przepisami k

Komentarz

Pracuję...