Zamieszczone przez Adamu
Zarowki Philips X-treme Power 80%...
Zwiń
X
-
Zarowki Philips X-treme Power 80%...
Witam
Czy ktos stosowal u siebie w OI takie zarowki ?
Chodzi mi o to jak swieca oraz ile mniej wiecej kkm na nich przejade
LINK do strony producenta.
Ogolnie szukam zarowek takich aby swiecily na bialo bez poswiaty niebieskiej
-
-
koja86, tak samo niektorzy mowili o GT150 i BV... a jakos spokojnie rok wytrzymuja u mnie, a jezdzilem i jezdze caly rok na swiatlach I ZAWSZE wymiana zarowek przypada jakos tak na przelom maja i czerwca k BTW cos za cos, albo lepsze parametry i mniejsza trwalosc, albo slabsze swiecenie i dluzsza zywotnosc... przeciez tak jest ze wszystkim :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koja86jesteś z mazowieckiego czyli spox ja niestety śląsk tu rządowe fury nie śmigają
[ Dodano: Wto 15 Maj, 07 21:58 ]
Zamieszczone przez BondDo betki do soczewek palniki założyłem i bangla nieziemsko!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QBABond napisał/a:
Do betki do soczewek palniki założyłem i bangla nieziemsko!!!
No tak, tylko to nie ma homologacji i oficjalnie nie mozna z tym jezdzic po drogach. Ja bym sie nie zdecydowal na taki zabieg :roll:
Komentarz
-
-
lec
nie szkoda Wam lamp na takie wynalazki ? nawet jesli nie masz spryskow to wystarczy chlapniecie kaluza i juz sie robi plastik w lampie matowy...
Komentarz
-
lec
Zamieszczone przez QBAZamieszczone przez lecnawet jesli nie masz spryskow to wystarczy chlapniecie kaluza i juz sie robi plastik w lampie matowy...
a propos oczojebnych zarowek, to po P-niu coraz wiecej jezdzi aut ktorej maja jakies tęczowe żarówki powkladane . Wyglada to jak by auto bylo bo wypaleniu skręta i swieci po oczach :P
A odnosnie tych Philipsow to chyba juz widzialem auto na nich, myslalem ze jedzie ksenon z daleka a dopiero z bliska okazalo sie ze nie. Ladnie swiecily. Nie wiem tylko jak w nocy to bedzie wygladac z jadacym takim z naprzeciwka...
Komentarz
-
Sigma_74
-
Panowie o jakich homologacjach mówicie?
Połowa aut na forum jeździ bez katów, na chipie, z kombinowanymi heblami,itd itp mając w d.... przepisy, więc o czym mowa.
A co do żarówek +xxx% to też nie wiem czy są na 100% legal.
Jeżeli robić coś konkretnie to tylko xenony.(do soczewek)dużo KM/i jeszcze więcej Nm
Komentarz
-
-
Bond, ja mam wszystko w samochodzie robione zgodne z TUV (Oprocz programu, bo bym musial to robic gdzies na zachodzie) I tego bede sie trzymal k
Zamieszczone przez BondA co do żarówek +xxx% to też nie wiem czy są na 100% legal.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QBABond, ja mam wszystko w samochodzie robione zgodne z TUV (Oprocz programu, bo bym musial to robic gdzies na zachodzie) I tego bede sie trzymal k
Zamieszczone przez BondA co do żarówek +xxx% to też nie wiem czy są na 100% legal.
:wink:
Albo się ma zasady albo nie
Pozdrawiamdużo KM/i jeszcze więcej Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BondHmmm. Wiesz to tak jakbyś napisał, mam zasady, nie jem mięsa jestem wegetarianinem, alę że kiełki kosztują sporo i ciężko je dostać, to wpierdzielę czasami mielonkę.
Komentarz
-
Komentarz