Zamieszczone przez karolz
Co sadzicie o takim urzadzonku...?
Zwiń
X
-
Fajne, ale za ta kase to bym wolal szukac Webasto. Jak przy -20'C na przednia szybe poleci woda o temperaturze 60'C to nie zdziwie sie jak ta szybe peknie pewnego dnia. Druga sprawa to dalej mamy tylko przednia szybe a na tylna musimy czekac. Webasto ma to do siebie ze podgrzeje plyn w silniku i sam silnik pracuje odrazu milej i w aucie cieplutko.
Komentarz
-
-
danielpoz
z tym pekaniem to nie tak do konca bo w welu autach sa podgrzewane same dysze spryskiwaczy i nic nie peka z tym ze nie wiem ile tam jest stopni :?: ale para leci :diabelski_usmiech
cena kosmos :evil: lepiej kupic w markecie spraj do odszraniania-pewny i tanik
Komentarz
-
Zamieszczone przez danielpozz tym pekaniem to nie tak do konca bo w welu autach sa podgrzewane same dysze spryskiwaczy i nic nie peka z tym ze nie wiem ile tam jest stopni :?: ale para leci :diabelski_usmiech
Moze sie myle, ale osobiscie bym nie zaryzykowal.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Ale po co to komu? Kolejny duperszwanz potrzebny leniuchom co sie poskrobać szybki niechce. Ja także do nich należe ale 5 w minut, sam nawiew na szybe rozmraża ją.
Więc IMHO zbędny wydatek. Tym bardziej że to drogie jestTak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
Komentarz
-
-
danielpoz
no logicznie myslac to musi peknac ale mam sasiada co polewa goraca woda przyniesiona z domu swoja szybe w polowce!!! az mi ciarki przechodza ale jakos mu nie peka-szczesciarz
ja osobiscie kiedys stalem pol godziny na osrym mrozie i wlaczylem nagle nawiew na szybe i szlak ja trafilale to bylo dawno jak jeszcze byly srogie zimy hahaha
czy w O2 sa podgrzewane dysze?
Komentarz
-
Zamieszczone przez MartinezAle po co to komu? Kolejny duperszwanz potrzebny leniuchom co sie poskrobać szybki niechce.
Komentarz
-
-
danielpoz
no ale silnik musi sie troche juz nagrzac
fordy maja podgrzewana szybe przdnia i szkoda ze inne marki tego nie oferuja
Komentarz
-
danielpoz
-
Zamieszczone przez danielpozno logicznie myslac to musi peknac ale mam sasiada co polewa goraca woda przyniesiona z domu swoja szybe w polowce!!! az mi ciarki przechodza ale jakos mu nie peka-szczesciarz
ja osobiscie kiedys stalem pol godziny na osrym mrozie i wlaczylem nagle nawiew na szybe i szlak ja trafilale to bylo dawno jak jeszcze byly srogie zimy hahaha
czy w O2 sa podgrzewane dysze?
[ Dodano: Wto 05 Kwi, 05 18:05 ]
Zamieszczone przez SamiecZamieszczone przez dede_adamŁojezuuuuu jakie drogie :shock: ... mnożąc przez dwa masz nowe webasto :roll:
To za 1800zl mozna zalozyc nowe webasto :?: jakiej firmy :roll:Była Octavia II Turbo Diesel i Miała Power
Komentarz
-
-
Zajrzyjcie na: www.webasto.pl tam jest lista firm, ktore montuja ich produkty."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Założenie Webasta to żaden problem dla przynajmniej trzech znanych mi warsztatów które znajdują się w wątku "Polecamy" :wink:
Tylko drobna uwaga gdy ktoś będzie kupował agregat na allegro - ostatnio pojawiło się dużo urządzeń które są sterowane po CAN'ie (np. z Tourana, Touarega itp) i sterowanie nimi w Octavii I (nie wiem jak w II'ce) jest niemożliwe.
Komentarz
-
Komentarz