AUM na 235KM ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • cieq
    Rider
    S_OCP Member
    • 2005
    • 745
    • Octavia I (1U2)
    • AGU 1.8 20VT 150 KM
    • BKD 2.0 TDI 140 KM

Hanz2k, ale ja mam właśnie K03s (dokładnie K03-052) i zmienioną część dolotu od puszki (tzw. TIP).

Mogę wkleić zdjęcia K03 i K03s i opisać wszystkie różnice jeżeli ktoś potrzebuje.
    www.pinkbike.com

Komentarz

• Hanz2k
      Rider
      S_OCP Member
      • 2006
      • 522

cieq, jeżeli tak to sorry. Myślałem, że zmieniałeś z k03 na k04. Czyli jesteś dowodem na to że na k03s ze zwienionym dolotem można pójść na ponad 200 km. Posiadacze AUM, ARX i AUQ mają seryjnie k03s więc pozostaje pobawić się dolotem i 200km pęka.
      BTW gratuluje. Gdzie kupiłeś dolot?. Sam zaczynam się zastanawiać czy nie wrócić do tematu :diabelski_usmiech .
      Hanz2k
      1,8 T by MT
      :admin: bo nie użyłem Szukaj

Komentarz

• cieq
        Rider
        S_OCP Member
        • 2005
        • 745
        • Octavia I (1U2)
        • AGU 1.8 20VT 150 KM
        • BKD 2.0 TDI 140 KM

Pamiętaj, że ja mam jeszcze fmic. Podejrzewam, że ze zmienionym wydechem można zbliżyć się do 220 KM :diabelski_usmiech (u mnie seria z wyciętym katem).

Dolot kupiłem na ebayu (dzięki BubuDE). Nazywa się to fachowo turbo inlet pipe (tip) i można wybierać takowe z oferty Forge/Samco/Autobahn88.
        www.pinkbike.com

Komentarz

• speedy
          Rider
          S_OCP Member
          • 2006
          • 396

BTW hanz2k mam profi dolot do 1.8 T z ABDRacing jak by cos .

Przywiozlem jakis czas temu z Angli octavke 1.8 T 150KM seria, byla zrobiona w www.JBSautodesigns.co.uk z tego co dowiedzialem sie byla zrobiona na jakies 220 KM

Komentarz

Pracuję...