Zamieszczone przez Lukasso
Czym wypelnic przedni zderzak Neodesign?
Zwiń
X
-
Re: Czym wypelnic przedni zderzak Neodesign?
Zamieszczone przez PurchawaJak wyglada zderzak posluze sie fotka Bapita (mam nadzieje, ze nie bedzie mial nic przeciw).
Zamieszczone przez PurchawaNajchetniej to centralny wlot zostawilbym bez niczego i wyeksponowal FMIC, ale boje sie ze pierwsze spotkanie z jakims kamyczkiem i moze byc klopot.
Boczne wloty calkiem puste, tez nie sa zbytnio estetyczne.
Jednak ja bym w to nie szedł. Mimo, że tu jest to uzasadnione - pogoda rozwala. Temperatura daje w doopę również samochodom. Ja też stałem się ofiarą upałów i zacząłem przymiarki do nowego FMICa
Najpierw cięcie
A potem z górki - wystarczy tylko to upchnąć
Z tym, że u mnie na miejsce wróci zderzak + siatex. Szpan to fajna rzecz, ale wolę kierować się zdrowym zmysłem
Zamieszczone przez PurchawaJakos duzego wyboru na rynku nie ma.
Pozostaje nieszczesny siatex.
Mam srebrne auto i teraz nasuwa sie pytanie czy zrobic czarny, czy srebrny siatex?
Moze macie jakies lepsze pomysly? Zeby bylo estetycznie, a jednoczesnie bezpiecznie w szczegolnosci dla FMIC.
Natomiast jeśli chodzi o wzór/rozmiar oczek. To też jest kwestia gustu, ale ja robiłem przymiarki wszystkich dostępnych swojego czasu na rynku czarnych siatexów i te drobne wcale nie wyglądały najlepiej (swoją drogą drobniejsze "plastry miodu" miałem w poprzedniej atrapie i wyglądało to kiepawo...).
Pozdro!
BPbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Purchawa, tylko czarny plaster miodu - sredni rozmia - reszta to tak jak napisal BaPit,
BaPit, nie publikuj takich zdjec jak to drugie bo Cie namierza tropiciela AlKaidy :diabelski_usmiechnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975BaPit, nie publikuj takich zdjec jak to drugie bo Cie namierza tropiciela AlKaidy :diabelski_usmiech
była mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
no to juz po Tobe :diabelski_usmiech
zara zara gdzie ja mam notes z numerem do CIA czy innego Mosadunasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Dzis Lukasz (dzieki) pokazal mi probke siatexu, ktory powinien byc ok.
Zamieszczone przez BaPitDość popularne jest też chamskie cięcie - to jest tu trendy"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaDzis Lukasz (dzieki) pokazal mi probke siatexu, ktory powinien byc ok.
Moze na upartego znalazloby sie cos jeszcze lepszego, ale mysle, ze niekoniecznie.
Raczej na pewno taki bedzie mial dostatecznie duzy przeswit, nie bedzie zbyt azurowy i nie bedzie sprawial wrazenia tandety.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LukassoPiotrek ale to jest to drobne co oglądałeś ......., ten srebrny jest chyba duży, no chyba że zmieniłeś zdanie
Jest jeszcze 10x22, ale to chyba bedzie juz za duze."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Purchawa, tu się patrzyłeś: http://www.siatka.eu/index.php?optio...d=27&Itemid=38
pewnie tak bo fotki podobne.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Ja jestem zwolennikiem takiej wielkosci komórek, jak maja Ibizy/Leony Cupry/FR, czyli - duzych!
Rozrysowalem sobie pare komórek 10x22 w tym ksztalcie typu "kamei" i dla mnie zdecydowanie to do masywnego zderzaka. Tylko pozostaje problem grubosci samych kratek i tutaj moga byc troche zbyt cienkie, ale najlepiej na zywo zobaczyc.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Purchawa7x15mm to wydaje mi sie, ze to wlasnie ten duzy co miales.
Jest jeszcze 10x22, ale to chyba bedzie juz za duze.
lec
odgrzewam kotleta.
Piotrek masz juz wszystko gotowe? moglbys wrzucic foty? zakladam ze masz rowniez progi jak i tylni zderzak..... bede wdzieczny za foto pogladowe....
ze swej strony dodam ze mialem w swoich wlotach czarny siatex..... po paru miesiacach pomalowalem go na srebrno i naprawde tego nie zaluje.... to mojego chromowanego grrilla jak znalazl.... a do naszych jasnych w sumie autek bardziej to pasuje i optycznie dodatowo powieksza auto.
Komentarz
Komentarz