ja mysle o takich chlapaczach gumowych szerokich takie jak maja auta rajdowe
jaki masz kolor auta?
Zamieszczone przez szkoda
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nie to ladne co ladne - tylko to co sie komu podoba
mialem tylni zderzak z RSa - czy jak kto woli nakladki na oryginal i mimo fabrycznego lakieru - zlazl od kamieni i blota jakie lecialo spod kol. Co prawda poprawili na gwarancji, a i na czarnym nie bylo tak widac - ale ponad wszelka watpliwosc jakies chlapaki sie przydaja - tyle ze do RSa rajdowe chlapaki pasuja srednio
widzialem ostatnio niebieska RSke w krakowie i miala zarabiste czerwone chlapacze.NAPRAWDE WYGLADALA SUPER wydaje mi sie ze na zime one naprawde sie przydaja.
Ja pare tygodni temu namierzyłem na Wisłostradzie żółtą O2 RS z Czech. Miała czerwone chlapacze pseudo rajdowe. Udało mi się cyknąć fotkę, jednak troche słabo widać bo koleś nieźle zasuwał no i jak wiadomo ta trasa do najrówniejszych nie należy
Wygląd pozostawiam do oceny. Dla mnie średnio to wygląda. Trochę jak WRC wannabe...
Ja raczej też uważam że te chlapacze to kojarzą się z mega tjunowanymi polonezami... no wiecie płyta cd dynda się pod lusterkiem na siedzeniach "michoły"<tak znajomy określa pokrowce wykonane z puszystych materiałów pochdzenia naturalnnego > szyby i światła przyciemnione farbą w sprayu, ospoilerowaniem z dykty i ogólnie złym stanem technicznym samochodu .....
Chlapacze to temat dyskusyjny. Nie dojdziecie do porozumienia Ja w swojej O1 mam zwykłe chlapacze ale niewiele chyba dają, bo w zime auto jest okrutnie brudne...
Co do rajdowych to moim zdaniem pasują tylko do auta zrobionego w całości na auto rajdowe na przykład do Imprezy z malowaniem rajdowym, a nie takiej Octavii. Oczywiście co kto lubi...
ZOBACZYMY POZYJEMY JAKM BEDZIE WYGLADALA RSka MIKRUSA NA WIOSNE ILE BEDZIE ODPRYSKOW NA KAROSERII I NA NA TYLNIM ZDERZAKU .OCZYWISCIE NIKOMU TEGO NIE ZYCZE TYLKO WIDZE ILE U MNIE FELGI 17 JEST PO 2 MIESIACACH URZYTKOWANIA SMOLY KTORA NAPRAWDE JEST CIEZKA DO ZMYCIA.
ZOBACZYMY POZYJEMY JAKM BEDZIE WYGLADALA RSka MIKRUSA NA WIOSNE ILE BEDZIE ODPRYSKOW NA KAROSERII I NA NA TYLNIM ZDERZAKU .OCZYWISCIE NIKOMU TEGO NIE ZYCZE TYLKO WIDZE ILE U MNIE FELGI 17 JEST PO 2 MIESIACACH URZYTKOWANIA SMOLY KTORA NAPRAWDE JEST CIEZKA DO ZMYCIA.
Są środki którymi wyczyścisz to bez problemu .
Moim skromnym zdaniem RSka jest piękna bez chlapaczy aczkolwiek z malowaniem i odpryskami masz rację proponuję zrobić tak :
latem bez chlapaczy śmigać bo małe prawdopodobieństwo uszkodzenia lakieru
Zimą zakładać nawet rajdowe i nie przejmować się wyglądem :diabelski_usmiech
nie no co ty, myslisz, że to tylko RSek dotyczy :?: :szeroki_usmiech
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz