[O2] CHLAPACZE

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MiKruS
    RS
    S_OCP Member
    • 2004
    • 7976

Wolalbym lakierowac co rok zderzak niz jezdzic na chlapakach, ale nie mam nic do tego.
    Kto co lubi.

Ja sie wypowiadam na temat tego zółtego czegoś. RS-ka jest autem, ktore ma IMHO klase, jak do tej pory widzialem srebrną, czarną i niebieską, a w tym zoltym i z tymi czerwonymi perskimi dywanami w miejsce chlapaków, to po prostu wieś tańczy, śpiewa.

Zszokowało mnie to, jak to samo auto moze zostac tak spieprzone przez kolor - stad moja emocjonalna wypowiedz. 8)
    TDI 205PS

Komentarz

• Mr T.
      Ambiente
      • 2006
      • 236

chlapacze to faktycznie temat dyskusyjny, w kwestii urody auta z/bez tego. Jednakowoż, kiedy zdarzy mi się w deszczu, lub świeżo po deszczu jechać za delikwentem, który chlapaczy nie ma, nasuwa mi się tylko jedna myśli - kill'im... :diabelski_usmiech
      życie zaczyna się powyżej 4000 rpm

Komentarz

• MiKruS
        RS
        S_OCP Member
        • 2004
        • 7976

Nie przypominam sobie, zeby choc raz brak chlapaczy w poprzedzajacym aucie stanowil dla mnie problem.
        Wycieraczki od czegoś chyba są...
        TDI 205PS

Komentarz

• kowal 2002
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 5161

Zamieszczone przez MiKruS
          Nie przypominam sobie, zeby choc raz brak chlapaczy w poprzedzajacym aucie stanowil dla mnie problem.
          Wycieraczki od czegoś chyba są...
          To zależy jaki samochód przed tobą jedzie... Samochody z krótkim tylnym zwisem potrafią być naprawdę upierdliwe i powinny być obowiązkowo wyposażane w tylne chlapacze! Kiedyś bezpośrednio po porządnym deszczu trafił mi się chyba Hyundai Atos. Jechał jakieś 80 km/h a za nim na długości ok 15-20 m fontanna wody z pod kół i dopiero ja - TRAGEDIA!!! Wtedy też bym go Kill'im :twisted:

BTW: Chlapaczą w "normalnowymiarowych" samochodach mówię stanowczo NIE!
          Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
          Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

Pracuję...