Czy jest jakas różnica w błedzie na VAG'u miedzy błędami zapieczonych kierownic a walnietym N75? Przy zapieczonych kierownicach miałem błąd typowego przeladowania.
No właśnie tu jest pies pogrzebany , bo wyskakuje nam błąd 17965 czyli przeładowanie , a przyczyn może być kilka i po Vagu tego nie stwierdzisz.
Ok dzieki! jest problem zeby w własnym zakresie podmienic lub kupic i wymienic ten
zaworek? Nie jesterm mechanikiem ale i nie mam drewnianych łapek :szeroki_usmiech
jak dla mnie wygląda przyzwoicie - czy opłaca sie przepłacać za Miloteca - oni pewnie swój grill robią z podobnych materiałów,a róznica między tymi dwoma grilami jest tylko w cenie - Millotec jest ~ 100 droższy,więc po co przepłacać - a za róznicę kupisz porządną farbę
Silnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Spike, Nie polecam żadnego.Miałem przez dwa lata ori Miloteca i potem lakierowanie maski w miejscach przylegania grilla.Założyłem ori Skoda i mam spokój.Milotec leży na strychu i nawet nie mam odwagi go komuś zaoferować.
Spike, Nie polecam żadnego.Miałem przez dwa lata ori Miloteca i potem lakierowanie maski w miejscach przylegania grilla.Założyłem ori Skoda i mam spokój.Milotec leży na strychu i nawet nie mam odwagi go komuś zaoferować.
Ja miałem wcześniej podróbę. Określenie "kupa" jest i tak komplementem dla tego dziadostwa. Materiał beznadziejny, a przymierzali go chyba w czasie projektowania do jakiegoś wyklepanego przystanku autobusowego, a nie Octavii. Teraz mam ori Miloteca - wykonanie i spasowanie o niebo lepsze. Co ciekawe spasowany jest tak dobrze, że nie mam żadnych problemów, jak JanuszSz.
Z punktu widzenia lakiernika mało ktory element (czy to spojler, gril, lub też nakładki na próg itp.) wykonane z laminatu poliestrowo-szklanego są ciężkie do lakierowania ze względu na kruchość, i jakość wykonania. Lakierowałem parę razy oryginały z miloteca. Bez porównania
Spike, mam u siebie taki grill, powiem szczerze jeśli gościu nie poprawił formy ( a na 99% tego nie zrobił) to jest on za wąski po jakieś 7-8 mm z każdej strony, przez co między grillem a lampami pozostaje troche za duża szpara.
nie jest on też na tyle gruby (głęboki) przez co opisana powyżej szpara wydaje sie jeszcze większa. generalnie powinien być on na tyle gruby zeby nie było potrzeba tych czarnych gumowych dystansów ktore widać na zdjęciach (powinien ten element być cały z żywicy) wykonanie solidne ale mało dopracowane.
popieram pskosz, że do lakierowania to za równy on nie jest.
generalnie troche pracy i nabrał by on wyglądu, gdyby nie to że ja za niego zapłaciłem bodajrze niecałe 100zł, a nie tak jak na tej aukcji.
Ogólnie: są na rynku lepiej dopracowane grille.
Komentarz