Witam,
orietujecie sie gdzie w Lublinie albo Wwie mozna wymienic tapicerke (boczki, fotele itd)? Nie chodzi mi skore ale o jakis fajny welur. Nie mam pojecia gdzie szukac wiec pytam Was. :diabelski_usmiech Moze znacie jakies godne polecenia miejsca. Z gory dzieki 8)
myslalem ze moze chcesz sprzedac cos takiego :szeroki_usmiech
Wiem ze mozna wnetrze kupic ale jaki jest sens pod wzgledem oplacalnosci. Boczki, cale fotele...jak ogladalem kiedys na allegro to spora inwetstycja. Poruszlem temat wymiany zeby zorientowac sie jakiego rzedu jest to koszt i czy wogole mam sie co zastanawiac. 8)
dacki, mam wnętrze do wersji ambient koszt całościowy 800zł chłopaki załatwiają jeszcze z RS koszt 2000zł i w tej samej cenie do L&K to chyba niezbyt wygórowane ceny?
Ok... Geba az mi sie jarzy jak osiagalna z ta chwila sie stala L&K :szeroki_usmiech Do kogo ewentualnie sie z tym zwracac? Ewentualna wymiana ktos moze zrobic?
dacki, wymiana nie jest skomplikowana tym bardziej że masz egzemplaże ściągnięte i widzisz jak je zdemontować lub założyć popytam Grygiego a ty napisz pw koledze speedy ale on miał ostatnio coś takiego za 2500zł do kombika ale realna cena to 2000zł
Poradzil bym sobie z wymiana. To wiem...rzecz w tym ze nie mam czasu wogole. Ja mam hatchbacka. Dzieki! Ale bez pospiechu. Ja to za miesiac gdzies bede w takim razie robil bo poki co mam wydatki. Ale przynajmniej wiem co i jak Dobra napisze do speedy'ego
koja86, jest szansa na podeslanie jakiejs fotki? Nie wiem jak to wyglada, a chcialbym zobaczyc. Jak mozesz to nawet telefonem pstryknij to sobie bym zobaczyl.
Co do L&K...tak sie zastanawiam. Moja octavia jest biala...ciekaw jestem jakby to wygladalo.
robota zrobiona ok , koszt zakładania tapicerki 300zł. bez montażu boczków , to robiłem sam bo od razu wyciszałem i zmieniałem głośniki co i Tobie proponuję jak będziesz miał wszystko rozebrane.
koja86, dzieki, czekam wiec na maila leszekmw, wlasnie badam stronke. Dzieki. Galeria prac ciekawa...Bede w Lublinie to sobie do nich podjade popytac Za robote 300, a za material ile dales? Ile Cie calosc wyniosla?
dacki, nie obszywałem jego skórą tylko kupowałem od Grygiego , a cena wiadomo , bywa różna , zależy jak Ci pójdą negocjacje :szeroki_usmiech .
obszywanie skórą u Hoffmana około 4 tyś.
Komentarz