[O1] wymiana tapicerki

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • koja86
    RS
    S_OCP Member
    • 2007
    • 3178

dacki, mail posłałem dzisiaj ze zdjęciami
    JanuszSz, przypomniałem Martinowi pamięta o zderzaku jutro jest w pradze plastiki jutro ci dam znać przyjadą jutro do mnie goście z piotrkowa jeśli nie będą tego chcieli to dam ci znać do nich może to nie pasować bo mają przed liftem octę
    Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• dacki
      Ambiente
      • 2007
      • 109

koja86, dzieki! Wlasnie obejrzalem. Sa w spoko stanie. Tylko ciagle bije sie z myslami nad L&K... widziales kiedykolwiek wstawione to do bialej octavii? Przejrzalem oferty na necie ale taka kombinacja jest nie do znalezienia chyba. Rozmawialem ze znajomymi to zdania sa podzielone jakby to wygladalo :diabelski_usmiech

Komentarz

• koja86
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 3178

dacki, nie widziałem tej wersji w białym nadwoziu i w ofercie ich też nie było najładniej komponowało się to wnętrze w czarnej perle
        Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• dacki
          Ambiente
          • 2007
          • 109

koja86, no wlasnie wiem. W czarnej budzie wyglada pieknie. Najgorsze jest to ze nie mam opcji sprawdzenia. Daj mi dwa dni na podjecie decyzji. Jesli bedziesz mial kupca w miedzyczasie to nie sugeruj sie mna. Pobawie sie w photoshopie zeby mniej wiecej zobaczyc jak to bedzie wygladac.

Komentarz

• koja86
            RS
            S_OCP Member
            • 2007
            • 3178

dacki, nie ma problemu w razie czego daj wiadomość na pw aby nie zaśmiecać forum Pozdrawiam
            Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

Pracuję...