no wlasnie, ale Bond ma ASZ i ta jego rura od puchy to solidna rura, jak tylko przestanie padac to zejde do auta i zrobie analogiczne foto jak to wyglada u mnie.
chcesz taką rurę z ASZta :?:
to Ci dam, tylko znajdź jakiś transport, bo przesyłka może być dość kłopotliwa (zapakowanie).
bylem przed chwila przy aucie, ale zdjecia nie dalo rady zrobic bo te zwezenia sa akuratt pod pokrywa silnika - nie widac tego , a ze leje i sie zdazylo juz sciemnic to nic z tego....
a ta rura to hmmm.... z transportem nie bylo by problemu, tylko czy to podejdzie ?
bylem przed chwila przy aucie, ale zdjecia nie dalo rady zrobic bo te zwezenia sa akuratt pod pokrywa silnika - nie widac tego , a ze leje i sie zdazylo juz sciemnic to nic z tego....
a ta rura to hmmm.... z transportem nie bylo by problemu, tylko czy to podejdzie ?
no na moj chlopski rozum jak masz sprezarke od ASZta albo ARLa to powinno podejść PnP :idea: :roll:
Jakby chłopaki odpadli to ja chętnie przygarnę tą rurę i odbiorę osobiście :diabelski_usmiech
P.S. ASZ i ARL mają przepływomierz i rurę karbowaną 70 mm a VP mają tam 60 mm. Więc oprócz rury to jeszcze wymiana łącznika elastycznego i przepływomierza... Sprawdzałem to już parę razy w naturze.
czyli musialbym rzezbic z przeplywka i dalej z wejsciem w puche skoro mam tam 60mm
[ Dodano: Sob 01 Gru, 07 15:37 ] dariuspolo, tej co jest? moj watek kurna chata Ja tu Miska zmuszam do sprzatania garazu a juz chetni sa na podkupienie
wtyki do przeplywki sa takie same ? bo mi 2x nie mow..... tylkko czy jak kupie nowa przyplywke od ASZ i podepne (jesli wtyki sa takie same) czy to zadziala? puszke od filtra tez sie da kupic..... i wtedy by chyba byla calosc nie ?
tj zelastwo + lacznnik + przeplywka + pucha od filtra....
Swoja drogą ta rura Misiek nie pasuje P&P do mnie, jak ma z dwóch stron szybkozłączki. Musiałbym toczyć króciec i dospawać. Ale jak ją masz na luzie to sobie dorobię końcówkę
Góra puszki filtra może być ta sama nawet, tylko wkręca się inną przepławkę wraz z obudową (nie jestem pewny).
Jest jeden problem - ale to niech się tunerzy wypowiedzą - "duża" przepławka podaje inne wartości przepływu i może się program rozjechać tak jak przy MappSensorze ASZ/ARL.
Kostka jest na 100% ta sama.
[ Dodano: Czw 27 Gru, 07 08:08 ]
No i przyszła koza do woza :szeroki_usmiech
Misiek dzięki za uratowanie mojego dupska za pmocą twojej leżącej w garażu rury
Komentarz