Brewki do 01 po lifcie z allegro

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Hunter
    RS
    S_OCP Member
    • 2007
    • 1655

podpisuję się pod tym co powiedział kolega lec. Też byłem na stacji gdzie nie załatwiam nic tylko jadę i gość mi nawet słówka nie szepną w sprawie brewek. A jeśli chodzi o policję - to wydaje mi się, że nie każdy policjant się może czepić

Jednak tylko policjanci z drogówki mogą wykonywać te zadania kontrolne, które wymagają specjalistycznej wiedzy. Chodzi tu np. o kontrolę stanu technicznego samochodu, badanie trzeźwości kierowcy (alkomatem), sprawdzanie prędkości (fotoradarem)
    P.S. Znam osobiście kilku policjantów i nic takiego mi nie powiedzieli na temat zakazu brewek czy spojlera. Jedynie o czym mi pewien policjant powiedział to to, że ostatnio wyłapują właśnie auta z zaklejonymi szybami oraz z niedozwolonym oświetleniem niebieskim - LED lampki.
    Wszystko w temacie...
    ...nie ma to jak Octavia :drive:
    >>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<

Komentarz

• toretto3
      Classic
      • 2007
      • 21

Nie wiem jak jest w prawie, ale mój tata ma w VW T4 okularki na reflektorach, które dosyć dużo zasłaniają światła ale jeszcze nie było problemu z psa...chociaż śmiga tak już ze dwa lata

Komentarz

• Techno200
        Elegance
        S_OCP Member
        • 2005
        • 782
        • Tesla

toretto3,

wiesz, ze niektorzy z nas forumowiczow pracuja w policji lub maja kogos z rodziny kto tam pracuje, Wiadomo nie palamy miloscia do drogowki, ale okreslenie pies nie przystoi na naszym forum.
        Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5

Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy

Komentarz

• djczas
          RS
          • 2005
          • 9612

Techno200, ale kolega mieszka w zakopcu :diabelski_usmiech a z góralami to wiesz jak jest :twisted:

Komentarz

Techno200, bez przesady, spojrz sobie na tytuly seriali telewizyjnych o Policji dla niektorych to potoczne okreslenie nie majace podtekstów wulgarnych, tak jak "trep" w przypadku zawodowego wojskowego

Komentarz

• zgucio
              Rider
              • 2007
              • 691

Zakładaj brewki i nie martw się o policje. Za nim zmieniłem przód na nowy znaczy ten po 2000 roku miałem zrobione brewki na zamówienie które zasłaniały dużo więcej lampy i policja nie czepiała się o to wcale a pragne zauważyć że widywali mnie czasami co dzień.
              To tak jak niektórzy robią "bad lock" czyli co maskę ma zdjąć przy policji? Nie ma czegoś takiego kodeks mówi tylko o kolorze lamp że muszą świecić na biało albo żółto nie ma żadnej w zmianki o czymś taklim jak kolega wcześniej mówił.
              Tak bywa ale w niemczech że musisz posiadać na to papierek ale tu jest POLSKA i nic takiego nie obowiązuje.
              ROCZNIK 98 PO LIFTINGU ;-) ---> fotki

JOHNNY II ASC + SIRIO AS-100

Komentarz

Pracuję...