ale on ma AXR'a i zawsze moze serie wgrac
[O1] Chip tuning czy warto?
Zwiń
X
-
lec
-
Zamieszczone przez lolekTaraz ma na liczniku juz 130 tysiaczkow
90% aut TDI jeżdżących po naszych drogach, ma faktycznie przejechane 100% więcej niż wskazuje licznik. Niejednokrotnie modyfikowałem już silniki z faktycznym przebiegiem ponad 200tyś. km a ich stan techniczny był bardzo dobry, więc nie było przeciwwskazań do zrobienia chipa. Wszystko zależy od tego w jaki sposób był eksploatowany, a nie o ile ma przejechane.DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
www.chiptuning.katowice.pl
DIAGNOSTYKA, CHIPTUNING, HAMOWNIA OBCIĄŻENIOWA
Komentarz
-
-
Ja wiem że to słuszne :P , bo nie znamy dnia ani godziny kiedy braknie, a btw zawsze można zmartwić dumnego posiadacza BMW czy AUDI osiagami "zwykłej" Skodypiszę tak trochę na wyrost bo dopiero będę posiadaczem ale co do wyboru jestem mocno przekonany, a tak przy okazji kto posiada podkręconą 2,0 TDi RS i jak to wpłyneło na osiągi ? Dzięki za info. :wink:
Synu dowiedz się czego robić nie potrafisz i nie rób tego...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Lukicrxtak przy okazji kto posiada podkręconą 2,0 TDi RS i jak to wpłyneło na osiągi ? Dzięki za info.
Ogolnie RS chłopaki podkrecają pod 200 kmByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
lec
-
Zamieszczone przez PurchawaW warszawskim MT, wlaciciel sam robi programy.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loruRozumiem przez to że program jest dobierany do indywidualnych upodobań klienta ? no chyba że się mylę ? pytam bo niedługo miesiąc minie jak mam swoja czarną suczkę a już powoli zaczynam odczuwać braki :wink:
Komentarz
-
Komentarz