Zamieszczone przez Subaru
BOX Octavia ASV
Zwiń
X
-
BOX Octavia ASV
Witam.
Mam pytanie, czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tuningiem w firmie www.godula.pl ? Mam autko jeszcze rok na gwarancji i zastanawiam się nad założeniem box właśnie tej firmy. Wiem, że moduł box "to zło" ale nie chce wrzucać narazie wirusa. Z tego co słyszałem i czytałem na temat tej firmy, to jako nieliczni wykonują boxy cyfrowe, w których zapisane jest kilka programów pracy sterowania pompy.
Nie wiem czy jest to dobry pomysł zamontowania boxa, czy nie lepiej poczekac i po gwarancji wgrać wirusa. Dlatego tez proszę o Wasze uwagi. Pozdrawiam.
-
-
Re: BOX Octavia ASV
Zamieszczone przez Sebastian_SCompWitam.
Mam pytanie, czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tuningiem w firmie www.godula.pl ? Mam autko jeszcze rok na gwarancji i zastanawiam się nad założeniem box właśnie tej firmy. Wiem, że moduł box "to zło" ale nie chce wrzucać narazie wirusa. Z tego co słyszałem i czytałem na temat tej firmy, to jako nieliczni wykonują boxy cyfrowe, w których zapisane jest kilka programów pracy sterowania pompy.
Nie wiem czy jest to dobry pomysł zamontowania boxa, czy nie lepiej poczekac i po gwarancji wgrać wirusa. Dlatego tez proszę o Wasze uwagi. Pozdrawiam.
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
Komentarz
-
-
Witam, ja na samym początku miałem również boxa, do czasu jak przejechałem sie Octą ze zrobionym programem, natychmiast box poszedł na Alegro, Ale to jest Twój samochód Twój wybór i tylko Ty zadecydujesz co dla ciebie jest lepsze w danej chwili.
Jedni robią programy na gwarancji inni zakłądają boxy, tylko problemy zaczynają się wtedy jak coś chrupnie w okresie o którym mowa, wtedy jak nie masz znajomości w ASO mozesz mieć duże problemy, kolega ostatnio miał sytuację ze samochód dlubany naprawa w ASO i zonk. Na szczęście udało sie załatwić temat pozytywnie ale było bardzo gorąco........Dezyzja należy do Ciebie...... :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
Komentarz