Spotkałem się raz z podobnym objawem cichego popiskiwania na postoju przy dodawaniu i ujmowaniu gazu. Przyczyna była śmieszna Okazało się , że piszczała ośka takiego małego siłowniczka podciśnieniowego który porusza się podczas przygazówek. Znajduje się on poniżej rury ssącej , przy wlocie do kolektora. Wystarczyło psiknąć środkiem smarnym i po sprawie. Nie twierdzę , że to samo jest u Ciebie , ale warto sprawdzić.
spojler tylnej klapy
Zwiń
X
-
spojler tylnej klapy
powitac wlasnie dotarl moj spojler i teraz mam dylemat jak go zamocowac.sa dwie mozliwosci 1)wkretki ale wiercenia wypadaja dokladnie w profilu zamknietym 2)klejenie co zreszta najbardziej mi odpowiada tylko pytanie jaki klej.spojler bedzie narazony na duuuze obciazenia i nie chcialbym patrzyc we wsteczne lustro jak odlatuje w sina (mam nadzieje pusta)dal :?dodam tylko ze to spojler typu WRCAGR'00 123KM/264Nm
-
-
daroo, Przykleiłem u siebie na klej do szyb i jest ok....nie ma to jak Octavia :drive:
>>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<
Komentarz
-
-
daroo gdzie kupowales i ile zaplaciles??pablo_doctor
Rozdawajmy sobie punkty za rzeczowe informacje
CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160
http://picasaweb.google.com/pablo.doctor.OCP www.zuart.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pablo_doctordaroo gdzie kupowales i ile zaplacilesAGR'00 123KM/264Nm
Komentarz
-
-
a no wlasnie pelno jest tego typu lotek, ja zastanawiam sie nad kupnem z miloteka
tylo cena - o zgrozopablo_doctor
Rozdawajmy sobie punkty za rzeczowe informacje
CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160
http://picasaweb.google.com/pablo.doctor.OCP www.zuart.pl
Komentarz
-
-
pablo_doctor, to że będzie to Milotec wcale nie gwarantuje Ci zę nie będzie potrzeba się z nim pogimnastykować :roll:
Ja mam spojlon (Ellri Design) przywiercony od 3 lat i daje rade :wink:Bouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
Komentarz