Zamieszczone przez martig
jakie prawidłowe wartosci z vag
Zwiń
X
-
hivision5Tagi: Brak
-
-
jak w temacie chciałem sobie zdiagnozować silnik AGR 1.9 TDi i czy może mi ktoś podać prawidłowe wartości jakie powinien mieć ten silnik na vagu 409.1 ,tak abym mógł sobie porównać z moimi jakie będę robił ? ,przeszukałem forum ale nic konkretnego nie znalazłem ,chodzi mi konkretnie o ten typ silnika,może ktoś robił i ma to prosiłbym na meila ,albo tu na forum . [email protected]260 kkm ,nalatane
-
-
Re: jakie prawidłowe wartosci z vag
Zamieszczone przez meo14jak w temacie chciałem sobie zdiagnozować silnik AGR 1.9 TDi i czy może mi ktoś podać prawidłowe wartości jakie powinien mieć ten silnik na vagu 409.1 ,tak abym mógł sobie porównać z moimi jakie będę robił ? ,przeszukałem forum ale nic konkretnego nie znalazłem ,chodzi mi konkretnie o ten typ silnika,może ktoś robił i ma to prosiłbym na meila ,albo tu na forum . [email protected]
logi wklej na forum to pomożemy w razie wątpliwości
mirass
Komentarz
-
-
mir@ss to powiedz mi jeszcze jak się robi logi ? bo na razie podpinałem swoja okte 2 razy i nie bardzo jeszcze kumam w programie, mam na razie coś takiego http://img80.imageshack.us/my.php?image=logi2zi0.jpg ,czy kąt wtrysku to są wartości grupa 04 okno 2-gie i 3-cie ? jeżeli tak to czy te wartości są prawidłowe czy za niskie?260 kkm ,nalatane
Komentarz
-
Komentarz