Ile ludzi tyle opinii tak jest było i będzie. Dajcie spokój każdy może mieć gorszy dzień i każdy czasem może być obsrany tudzież zarobiony. Nie ma firm ani ludzi idealnych. Mi też zdarzało się przyjeżdżać do Marka o 18:00 i czekać do 23:00 a potem dowedzieć się że mam przyjechać jutro. Czasami trzeba po prostu zrozumieć innych.
Virus pytanko...
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Misek akurat Twoje rozgoryczenie rozumiem - wiec nie wiem czego ode mnie chcesz?
A to, ze ja czy Purchawa tlumaczymy Marka wynika z tego, ze zaraz niektorzy zrobia z niego jakiegos nawiedzonego, nieslownego kolesia i z doswiadczenia wiem, ze beda to Ci, ktorzy go na oczy nie widzieli.
Jesli masz wrazenie, ze na kogos najezdzamy, to jestes raczej w bledzie.
Podobnie jak Ty mamy rowniez prawo do wyrazenia wlasej opinii... Tak mi sie przynajmniej wydaje...TDI 205PS
Komentarz
-
-
Qrde, mi chodzi o jedno. Jak Marek chcial pomoc z wymiana turbiny, to Marek byl "cacy", jak Marek nie zrobil korekty, to juz jest "be".
I wlasnie moim zdaniem to nie jest powod do roztrzasania "wszem i wobec" tego przypadku.
Nie zrobil, to pomeczyc i umowic sie na inny termin.
Sam tez czekam na nowy program, ale staram sie zrozumiec pewne sprawy i nie cisne "na juz". Moze tamta Fabia, tez byla kilka razy odkladana i trzeba bylo ja zrobic? Moze byl jakis bardziej palacy problem ?
Czy to tak trudno czasem zrozumiec? A nie od razu sie obrazac i wykrzykiwac dookola, ze firma MT olewa klientow. Bo tak nie jest. Tylko o to mi chodzi. :?"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSMisek akurat Twoje rozgoryczenie rozumiem - wiec nie wiem czego ode mnie chcesz?
Zamieszczone przez MiKruSA to, ze ja czy Purchawa tlumaczymy Marka wynika z tego, ze zaraz niektorzy zrobia z niego jakiegos nawiedzonego, nieslownego kolesia i z doswiadczenia wiem, ze beda to Ci, ktorzy go na oczy nie widzieli.Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaQrde, mi chodzi o jedno. Jak Marek chcial pomoc z wymiana turbiny, to Marek byl "cacy", jak Marek nie zrobil korekty, to juz jest "be".
Zamieszczone przez PurchawaMoze tamta Fabia, tez byla kilka razy odkladana i trzeba bylo ja zrobic? Moze byl jakis bardziej palacy problem ?
Zamieszczone przez PurchawaCzy to tak trudno czasem zrozumiec? A nie od razu sie obrazac i wykrzykiwac dookola, ze firma MT olewa klientow. Bo tak nie jest. Tylko o to mi chodzi. :?
A moze o korekcie Karola :?: O Twojej pogadamy kiedy indziej :PTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWGdyby moj przypadek byl odosobniony pewnie przyznalbym Ci racje :roll: Natomiast nie jest i sam doskonale o tym wiesz :? Chcesz porozmawiac o mojej poprzedniej korekcie :?:
A moze o korekcie Karola :?: O Twojej pogadamy kiedy indziej :P
Przykladowo ja mialem wieksze rozczarowania i wkur.ienia z pewna firma, a nie zrobilem z tego publicznej afery. Z jakich wzgledow to juz inna sprawa."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez YarekO czym Ty piszesz?
W zasadzie to nie rozumiem niczego.
To znaczy niby rozumiem, ale prosilbym o doprecyzowanie.
Chodzi o to, ze Karol chce wymienic turbine i dostal termin na pazdiernik '05???TDI 205PS
Komentarz
-
-
Ehmmm... Przegapilem Twoj post.
W zasadzie to nie rozumiem niczego.
To znaczy niby rozumiem, ale prosilbym o doprecyzowanie.
Chodzi o to, ze Karol chce wymienic turbine i dostal termin na pazdiernik '05???
Szczerze mówiąc obserwuję to wszystko z niepokojem, ponieważ niedługo wymieniam olej i zaczynam się już rozglądać za jakimś zdolnym i solidnym "wirusologiem". Głównym kandydatem był właśnie Masters, ale coraz częściej słyszę (nie tylko od posiadaczy Octavii), że Marek ma ostatnio tendencję do zbywania klientów i odkładania słynnych już korekt w nieskończoność.. pzdr Jarek
aktualnie: Octavia 1.6 TDI i Laguna III 2.0 dci
Komentarz
-
-
Yarek,
To i tak szybko... Karol na wymianę świstaka dostał termin październikowyKarol próbował umówić się na wymianę turbiny i taki własnie dostał termin o szczegóły pytaj Karola
ale w sumie w temacie wymiany turbiny to nie ma co sie dziwic bo to nie jest 15 czy 20 minut roboty tylko prawie caly dzien a zrobienie korekty czy programu to zajmuje ok 30 minut i Marek powiedzial mi wprost - jesli mi sie spieszy to zebym poszedl do kogos innego a jesli mam czas to on mi to wymieni bez problemu tylko nie teraz ...NajtFukinPatrol North-West
Komentarz
-
Komentarz