chciałbym zrobic dwie końcówki w tdi kombi ale mam trochę zadartą dupę jak wszystkie kombi . może ktoś wie gdzie i co ważne za rozsądne pieniądze można zrobić dokładkę zderzaka ? i żeby nie wyglądało tak jakby coś odpadło :?
chciałbym zrobic dwie końcówki w tdi kombi ale mam trochę zadartą dupę jak wszystkie kombi . może ktoś wie gdzie i co ważne za rozsądne pieniądze można zrobić dokładkę zderzaka ? i żeby nie wyglądało tak jakby coś odpadło :?
Firma EBA specjalizuje się w produkcji elementów kompozytowych dla środków transportu użyteczności publicznej: (tramwaje, pociągi osobowe, autobusy). Ponadto tworzymy elementy elektrowni wiatrowych oraz części karoserii samochodów osobowych oraz ciężarowych.
apropos Eby... o ile design jest kwestią gustu i w zasadzie nie powinien podlegać dyskusji :zlosnik: o tyle jakość a raczej jej brak powinien zainteresować każdego potencjalnego kupca :roll: - także przed ewentualnym zakupem polecam lekturę tego artykułu - click
mnie wiekszość ich pomysłów sie nie podoba ale u nich jak narazie znalazłem zderzak przedni gdzie mógłbym schować dwa daleko sięgi hell luminator xenon zasięg około 1 km ops: :szeroki_usmiech
mnie wiekszość ich pomysłów sie nie podoba ale u nich jak narazie znalazłem zderzak przedni gdzie mógłbym schować dwa daleko sięgi hell luminator xenon zasięg około 1 km ops: :szeroki_usmiech
znaczy chodzi Ci o taki zderzak jak w zeszłym roku miał BaPit w swoim potworku :lol:
Z obniżonym zawiasem i felgami 17cali wyglądało to git k na seryjnym zawiasie i mniejszych felgach będzie wyglądało strasznie :? IMO oczywiście :roll:
Zagadaj do użytkownika "Luca" on ma w swojej wściekłej Octavce :twisted: dokładkę.
Sam na niej, parę razy zawisłem :lol:
Pozdrawiam
Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03 BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz