Zamieszczone przez splawik
Skoda Octavia z 110 czy 130 Koni potworem ??
Zwiń
X
-
-
Zamieszczone przez Lokus55a nie mozna zrobic modyfikacji na bi ?Zamieszczone przez Nexus6Lokus55 napisał/a:
Nexus6 napisał/a:
z tym punktem możesz od razu wyluzować, bo co nie zrobisz to i tak będzie druciarnia
tzn ?
tzn, że już co poniektórzy jeździli z przeszczepionym z Audi A6 bi-ksenonem i niestety nie było to rozwiązanie doskonałe
Komentarz
-
panowie przed chwilka dowiedziałem sie iż można montować bi-ksenony do O1 pod warunkiem ze mamy żarówkę H4. podam link do firmy która coś takiego wykonuje http://www.xenony.neostrada.pl/ proszę o komentarz w tej sprawie :diabelski_usmiech
nasuwa sie tylko jedno pytanie ... czy wszystko jest legalne z ta instalacją=LokuS=
Komentarz
-
Lokus55, zapewne slawne zestawy HID :szeroki_usmiech
[ Dodano: Sro 13 Lut, 08 13:24 ]
...bingo
[ Dodano: Sro 13 Lut, 08 13:24 ]
Lokus55, odnosnie tych zestawow uzyj szukajki (haslo: HID)
Komentarz
-
Samiec, Szczerze ci powiem ze potrzebuje mieć większy bagażnik a po za tym bardziej mi sie podobają kombi :szeroki_usmiech mojego brata żona ma ... jeździłem i stwierdziłem ... cud , miód i orzeszki :diabelski_usmiech=LokuS=
Komentarz
-
Lokus55, moja czarna kombi będzie do wzięcia w przeciągu miesiąca :diabelski_usmiech
i ma już xenony :szeroki_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Nexus6, jak mozesz to kopsnij pare zdjec i napisz coś o niej ;] najlepiej na e-maila z góry dzieX :szeroki_usmiech=LokuS=
Komentarz
-
-
no musze przyznać ze całkiem piękna ;] ale wiecej zdjęć by sie przydało :diabelski_usmiech=LokuS=
Komentarz
-
-
Komentarz