ja proponuje jakiegos clariona,przyzwoite radyjka i znajdziesz cos do 1000 np.http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52586757 lub http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52993174
felgi Ronal R38
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
felgi Ronal R38
Chciałem poznać opinie forumowiczów na temat felg Ronal R38. Chodzi mi o zarówno walory użytkowe jak i estetyczne. Z tego co widziałem raczej nie przychylnie pisze się o jakości włoskich felg Alessio, a ciekawi mnie jak oceniacie szwajcarskie Ronale.Leon FR 2.0TDI 170KM
-
Dosc ladny wzor. W duzym rozmiarze beda ladnie wygladac. Jaki zamierzasz zalozyc?
Poza tym Ronale uchodza za dosc wytrzymale felgi wiec mysle, ze mozna sie skusic.TDI 205PS
Komentarz
-
16 cali, bo nie chce przesadzac z rozmiarem...
Zawsze jak w pracy poogladam sobie forum i zdjecia fajnych octavek z 17 i 18 to sie podpalam, ale powrot do domu przez wrocławskie kratery mnie studzi. Mam taki tor przeszkód, że wole mniejszy profil i spokoj przy kraweżnikach
Teraz jezdze na 15tkach stalowych, wiec skok jakosciowy do aluminowych 16stek i tak mi starczy.Leon FR 2.0TDI 170KM
Komentarz
-
miałem 15" w Toledo z kapciami 195/50, nie oszczędzałem ich - a wytrzymały bez prostowania tak ca. 60 kkm na naszych drogach - polecam
k
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
Porządna firma, szkoda tylko że teraz wszystkie felgi Ronala są robione w Polsce. Może nie stracą na jakości. Choć ostatnio spotkałem się z różnymi opiniami.
Komentarz
-
w week przy piwkuszkoda tylko że teraz wszystkie felgi Ronala są robione w Polsce.
miałem możność rozmowy z kolegą, który pracuje w Alcarze - mówił, że większkość firm produkujących fele zamawia swoje kółka w tej samej fabryce....
Komentarz
-
-
a o tym jakoś się nie zgadało...albo ja nie pamiętama gdzie ta fabryka jest tak konkretnie?
ops: :wink:
Komentarz
-
AFAIK RzeszowszczyznaZamieszczone przez BioBogona gdzie ta fabryka jest tak konkretnie?TDI 205PS
Komentarz
-
-
dokładnie - Nisko, Stalowa Wola, Sandomierz i coś czego nazwy zapomniałem :diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
fabryka Ronal'a jest w Wałbrzychu, ja wymieniłem "zagłębie alufelgowe" :diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
Komentarz