Siemanko! Chciałbym doposażyć moją O2 w przednie czujniki parkowania (na tył już mam). Dysponuje ktoś listą co będzie mi potrzebne oraz krok po kroku, od A do Z jak podłączyć?
Będę wdzięczny
Pewnie dużo zależy od tego czy chcesz zrobić sobie te czujniki na bazie rozwiązania fabrycznego, czy jakiegoś "chińczyka". W tym drugim przypadku zakup ograniczy się jedynie do zestawu czujników.
O2 przed fl. Czyli taki (... 283B) moduł nie obsłuży? Szukać z oznaczeniem 4K czy 8K? Mimo że mam już głośnik od czujników tylnych to potrzebuję jeszcze drugi na przód?
Jakie radio masz? Jak stream to sterownik przed fl potrzebujesz, jak masz np columbusa to sterownik fl potrzebujesz i drugi głośnik. Żeby mieć P+T to sterownik 8k
Tak, dlatego moduł 8k potrzebny. Założenie modułu po fl wiąże się z pociągnięciem 4 dodatkowych kabli do przodu, ale to wszystko jest opisane dokładnie w temacie na forum - poszukaj.
Tak, zamawiałem kpl do siebie.
Nie udało mi się zarejestrować - całą korespondencję prowadziłem z gościem przez maila: [email protected]
Podał dane, puściłem przelew i po paru dniach DHL'em paczka doszła.
I tu od razy zaznaczę, że warto zapytać, bo często mają już czujniki w kolorze jaki nas interesuje!
Komentarz