Wymiana radia STREAM na Navi z Android czy potrzebna wymiana Gateway'a ?
Zwiń
X
-
No masz pecha. Niedawno wymieniałem takiego na AA. Z A38P. Bez problemu zakodowałem.
-
-
to nie to
dwa luźne przewody muszą być
wyłazi Ci z kostki "4" ?
Może fabrycznie połączone jest z "1" i zjada prąd
kostka.jpgOstatnio edytowany przez oolsztyniak; 1498.
Zostaw komentarz:
-
-
W wiązce radia nie auta są kabelki spinane i należy je rozłączyć pokaz zdjęcie wiązki to będzie jasne czy masz spięte czy nie
Zostaw komentarz:
-
-
Ciężko tam chyba o pomyłkę w podłączeniu. Jest jedna wielka kostka co wpina się w kostkę po starym radiu, dodatkowo wtyczka anteny radia, GPS, kamery. Niestety na stronie już nie ma tego produkty i opisu.Zamieszczone przez Maly745 Zobacz wpis
Prawidłowo podłączyć radio, w wiązce radia są kabelki których nie należy łączyć są opisane, jeżeli połączysz będzie rozładowywało akumulator
Zostaw komentarz:
-
-
moje usypia się pomimo zmienionych parametrów i nic z tym nie można zrobićZamieszczone przez krzynol Zobacz wpiszadzwonić do chińczyka? dobrze je skonfigurować w jego menu?
są takie modele, które pomimo dobrych ustawień się nie usypiają po sygnale "CAN sleep"
Śpi CAN śpi radio.
na 99% dwa czerwone, które były "luźno" i jak kolega pisze jak nie w instrukcji to na stronie, gdzie kupiłeś powinno być to pokazane.Zamieszczone przez Maly745 Zobacz wpisw wiązce radia są kabelki których nie należy łączyć są opisane, jeżeli połączysz będzie rozładowywało akumulator
Zresztą u mnie w każdym, które zamówiłem fajnie były opisane wszystkie wiązki.
Zostaw komentarz:
-
-
Prawidłowo podłączyć radio, w wiązce radia są kabelki których nie należy łączyć są opisane, jeżeli połączysz będzie rozładowywało akumulatorZamieszczone przez Nurek Zobacz wpis
Jak nie muszę wymieniać gatewaya to co zrobić aby radio nie pobierało prądu?
Zostaw komentarz:
-
-
zadzwonić do chińczyka? dobrze je skonfigurować w jego menu?
są takie modele, które pomimo dobrych ustawień się nie usypiają po sygnale "CAN sleep"
Zostaw komentarz:
-
-
Jak nie muszę wymieniać gatewaya to co zrobić aby radio nie pobierało prądu?Zamieszczone przez krzynol Zobacz wpismasz bardzo wysoki model bramki ,nie musisz go ruszać
Zostaw komentarz:
-
-
Czyli jak mam "P" to powinno być OK. Dzięki.Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpispowyżej czyli po L
Zostaw komentarz:
-
-
Powyżej "L" czyli wszystkie z literami występującymi w alfabecie przed "L"?
Zostaw komentarz:
-
-
Też przymierzam się do wymiany Stream na chińczyka. Gateway jaki mam w aucie to 1K0 907 530 P - czy potrzebna będzie wymiana?
Jak okreslic czy to jest wysoka wersja modułu? Jest dotępna jakas lista?
Zostaw komentarz:
-
-
No coś w ten deseń
kiepska platforma , nie ma jak jej rootować.
Zostaw komentarz:
-
-
Udało mi sie wejść do ustawień. Okazało sie, ze wszytko jest dobrze ustawne. Dekoder Can mam dla VW&Skoda. Trzeba na przemian naciskać Kernel Version i OS Version
Zostaw komentarz:
-
-
Żeby wejść w ustawienia factory musisz na przemian kliknąć jakieś dwa ustawienia i wtedy otworzy Ci się factory. niestety nie pamiętam jakie , musiałbym zerknąć w Twoje radio
Zostaw komentarz:
-
-
Niestety nic mi te zdjęcia nie mówią. Ja kod do ustawień fabrycznych znalazłem na stronie aukcji z moim radiem.Zamieszczone przez Nurek Zobacz wpis
Coś mi chińczyk napisał, sprawdzałem i niestety nie mogę wejść do ustawień fabrycznych.
Mam radio jak na foto
Zostaw komentarz:
-
-
Coś mi chińczyk napisał, sprawdzałem i niestety nie mogę wejść do ustawień fabrycznych.Zamieszczone przez georgg Zobacz wpis
Na stronie producenta/sprzedającego nie ma? Jakie masz radio?
Mam radio jak na fotoOstatnio edytowany przez Nurek; 34624.
Zostaw komentarz:
-
-
Napisałem do chińczyka. Podał mi sposób wejścia do ustawień fabrycznych. Spróbuję ustawić CAN dla Skody. Radio kupowałem w w styczniu 2017. Owszem 3-4 razy padł aku ale myślałem, ze to mrozy albo mało używane auto czy stary aku (akurat był
). Okazało sie ze radio zjada mi prąd.
Zostaw komentarz:
-
-
Na stronie producenta/sprzedającego nie ma? Jakie masz radio?Zamieszczone przez Nurek Zobacz wpisW innych radiach wiem jak wejść, znam kody ale w radiu z android 6.01 nie potrafię.
Zostaw komentarz:
-
-
Najpierw chce spróbować zmienić CAN w ustawieniach radia, ale nie wiem jak wejść w fabryczne ustawienia. W innych radiach wiem jak wejść, znam kody ale w radiu z android 6.01 nie potrafię. Mam gateway SW: 7N0 907 530M HW: 1K0 907 951. Czy wystarczy zmienić moduł z inna podwójna literą np: 7N0907530AF
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: