Witam Was wszystkich bardzo serdecznie! Jestem tu nowy, niedługo oficjalnie pochwalę się swoim szkodnikiem, obserwuję forum od jakiegoś czasu i zaczynam mieć masę pytań 
Słowem wstępu, Octavia II 1.9TDI 105km, 2006r, wersja "chyba" Elegance (swoja drogą, jak to sprawdzić?
). Dzięki Wam udało mi się już naprawić nagrzewnicę elektryczną i zamontować automatyczne podnoszenie klapy, a jak wiadomo, apetyt dalej rośnie.
Po przekopaniu się przez forum powstała cała lista pomysłów co by tu jeszcze wymodzić, niestety z tego co widzę spora część informacji została utracona i pewnie część informacji jest niekompletna.
Jeśli moje pytanie było i dalej jest rozwiązane gdzieś tu na forum, to śmiało linczujcie, jeśli nie, bardzo proszę o odpowiedź
Otóż moje główne pytanie brzmi: Czy w moim egzemplarzu da się (i czy wymaga jakiegoś grubszego grzebania) odpalić/uruchomić następujące mody:
- HHC
- XDS
- Park Assist (wystarczy tylko równoległe)
- TPMS
- PDC i OPS (mam tylko 4 czujniki z tyłu)
- doświetlanie zakrętów
- wyregulować czułość czujnika zmierzchu
- zamontować światła dzienne LED tak aby współgrały z automatyczną zmianą świateł
Jeśli potrzebujecie jakieś dodatkowe informacje, piszcie, w miarę możliwości będę uzupełniał.
A może jest jeszcze coś co mogę, a tutaj tego nie opisałem?
Z góry dziękuję za odpowiedzi!

Słowem wstępu, Octavia II 1.9TDI 105km, 2006r, wersja "chyba" Elegance (swoja drogą, jak to sprawdzić?

Po przekopaniu się przez forum powstała cała lista pomysłów co by tu jeszcze wymodzić, niestety z tego co widzę spora część informacji została utracona i pewnie część informacji jest niekompletna.
Jeśli moje pytanie było i dalej jest rozwiązane gdzieś tu na forum, to śmiało linczujcie, jeśli nie, bardzo proszę o odpowiedź

Otóż moje główne pytanie brzmi: Czy w moim egzemplarzu da się (i czy wymaga jakiegoś grubszego grzebania) odpalić/uruchomić następujące mody:
- HHC
- XDS
- Park Assist (wystarczy tylko równoległe)
- TPMS
- PDC i OPS (mam tylko 4 czujniki z tyłu)
- doświetlanie zakrętów
- wyregulować czułość czujnika zmierzchu
- zamontować światła dzienne LED tak aby współgrały z automatyczną zmianą świateł
Jeśli potrzebujecie jakieś dodatkowe informacje, piszcie, w miarę możliwości będę uzupełniał.
A może jest jeszcze coś co mogę, a tutaj tego nie opisałem?
Z góry dziękuję za odpowiedzi!
Komentarz