Witajcie. Chce zmienić manetki żeby doposażyć swoją O II z 2009r w tempomat i komputer by pokazywał spalanie. Mam pewien problem posiadam moduł o nr. 1K0-953-549-DA który jak już sprawdziłem jest Lowline i nie obsługuje tych funkcji. Kupiłem komputer o nr. 1K0-953-549-CQ czyli Midline i mam problem jakie manetki będą pasować żeby to wszystko grało ? Z tego co się orientuje to są manetki oddzielne tylko nie ogarniam tych numerów na nich. Pomoże ktoś ?
Montaż manetek tempomatu i spalania
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez darcioo Zobacz wpismam problem jakie manetki będą pasować żeby to wszystko grało ?
Prawa 1K0 953 519 J
Jak dobrze poszukasz to obie kupisz za 62 zł i to z przesyłką. Daruj więc sobie tę aukcję manetek z samolotuTempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
Ostatnio edytowany przez darcioo; 46610.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez darcioo Zobacz wpisZnalazłem coś takiego nada się ?
W tempomatowej jak przyjdzie sprawdź żółte kabelki we wtyczce.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisMożesz kupić te z linków.
W tempomatowej jak przyjdzie sprawdź żółte kabelki we wtyczce.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez darcioo Zobacz wpisSłyszałem że jak coś trzeba je ze sobą połączyć tak ?Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez darcioo Zobacz wpisCzy przy końcówce G też jest potrzebna ta przeróbka ?
Kup te manetki. Będą pasować.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
Komentarz