Witam, czy ktoś przerabiał temat ori alarmu ?
Fabryczny alarm Octavia 2 fl
Zwiń
X
-
możesz włączyć, oczywiście. ale musisz dołożyć, aby to miało ręce i nogi:
- syrenkę alarmu ori,
- przycisk do deaktywacji monitorowania wnętrza (* i przechyłu)
- zestaw czujek ultradzwiękowych (* z czujnikiem przechyłu)->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez majonezz Zobacz wpisCzujnik jest zespolony, przechyłu i ultradźwiękowy razem. W podsufitce, przy schowku na okulary.
P.S. Bez tego przycisku do dezaktywacji da się żyć. Można dezaktywować nadzór wnętrza poprzez kliknięcie szybko drugi raz zazbrojenie na pilocie. Jest o tym w instrukcji.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arkadiusz87 Zobacz wpis
a jak nie mam w podsufitce schowka na okulary tylko sama lampka ?
Komentarz
-
-
Ja chyba nie mam :-) totalny golas był . U mnie wygląda to tak jak na tej aukcji https://www.olx.pl/d/oferta/podsufit...5-IDMACEe.html
Komentarz
-
-
Widziałem w życiu naprawdę mnóstwo Octavii ale czegoś takiego to chyba nigdy. Nie pamiętam.
Jeśli chcesz mieć jak w oryginale to podsufitka do wymiany.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez michumal Zobacz wpisKoledzy, a jakieś numery przycisku?
https://allegro.pl/oferta/7p6962109a...reg-6518806166
Zamieszczone przez michumal Zobacz wpisKoledzy, a jakieś numery syrenki?
Ostatnio edytowany przez koleś; 6390.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Może być wg. mnie. Z syrenką jest tak, że z czasem pada w niej akumulator. Wymieniałem już taką w Passacie.
Na Twoim miejscu syrenkę kupowałbym na końcu. Jak już będzie cała instalacja żeby ją sprawdzić czy działa. Passatowa była nierozbieralna. Tzn. ja ją rozebralem żeby zobaczyć co jest w środku ale poskładać z powrotem już się nie dało
W Passacie jest fabrycznie w nadkolu lewym przednim. Przynitowana. Czytałem, że jak ludzie dokładają to montują pod podszybiem. Ma nie być łatwo dostępna.
W Octavii nie wiem gdzie fabryka montuje.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
Komentarz