Witam, mam moduł pod kierownicą w o2 fl z 2009r o oznaczeniu 1K0 953 549CQ. W aucie mam komputer pokładowy pod prawa manetka. Dokupiłem manetke nową z tempomatem o numerze 1K0 953 513A która niby ma pasować. Manetke zakodowalem w zegarach i kole kierownicy tak jak trzeba wraz z aktywacja w bajcie 2 pit 2 opcji ccs itd. Wyskakuje mi błąd że manetka jest wadliwa. Gdy wchodzę w bloki pomiarowe zegarów w grupę 4 w idzie że manetka w okienku on of działa, natomiast reset plus i minus w okienkach nr 3 i 4 pokazuje skrót B/A. Próbuję wejść w silnik i wyskakuje mi blad: usterka 0010 i nie mogę wejść w żaden sposób w sterownik silnika i wyskakuje mi komunikat że nie mogę połączyć się vcdsem że sterownikiem silnika. Postępowałem tak samo że wszystkimi procedurami jak to robił krzynol i jeszcze kilku innych ludzi którzy kodowali i doposazali swoje autka w tempomat. Powie mi ktoś co robię źle? Nadmieniam że bcdsa mam oryg. Z firmy adako , zarejestrowany i bez limitu vin , interfejs hex v2, oprogramowanie i sterowniki vcdsa versja 24.7 pobrana że strony adako.pl.
proszę o pomoc bo już nie mam pojęcia co jest grane.
w Rzeszowie ciężko znaleźć kogoś by to ogarna , jedna firma jest na ul.przemyslowej ale mają napięte dlugo grafiki pracy.
proszę o pomoc bo już nie mam pojęcia co jest grane.
w Rzeszowie ciężko znaleźć kogoś by to ogarna , jedna firma jest na ul.przemyslowej ale mają napięte dlugo grafiki pracy.