Czesc Marcin.
Ale podkrecasz:-)
Od ktorej jestes wolny w srode aby po Ciebie przyjechac?
[O2] FL>2010 Climatic dołożenie czujnika temperatury
Zwiń
X
-
-
Zamieszczone przez EnriquezJak już to Climatic.
Zostaw komentarz:
-
-
ok temat sie przygasil, ale dajcie znac jak dojdziecie do ladu skladu, fajny byloby miec 'klimatronic' w furze za 50K
Zostaw komentarz:
-
-
misiul,
kabelki się znajdą.
Co do modzenia, to 28. nie da rady - wyjeżdżam i wracam w poniedziałek, 7 maja.
Zostaw komentarz:
-
-
Enriquez, Zbieraj graty na climatronic. Ja mam niespodziewany bankiet w Jastrzębiu w piątkowy wieczór. Ściągnę do Łodzi w sobotę.
Przesuńmy nasze modzenie na sobotę 28.04. Jak się okaże że potrzebny Twój sterownik to od razu go wyciągniemy od Ciebie. Co Ty na to?
Czy kupować kabelki, czy zostało coś w Twoim warsztacie po montażu czujnika deszczu?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Enriquezmyślę, że koszt części poniżej 200 PLN
100-120 sterownik od Climatic (o ile w ogóle będzie potrzebny)
max 50 PLN czujnik
30-40 PLN kabelki
najtrudniejsza rzecz - wycięcie w cienkim plastiku otworu 10x3 mm, żeby osadzić czujnik
to akurat rozkminimy w weekend, być może jest przygotowane miejsce i wystarczy wyłamać ząbek)),
ja wciaz poluje na 087H zeby miec cornery, to moze to sie uda predzej.
Zostaw komentarz:
-
-
myślę, że koszt części poniżej 200 PLN
100-120 sterownik od Climatic (o ile w ogóle będzie potrzebny)
max 50 PLN czujnik
30-40 PLN kabelki
najtrudniejsza rzecz - wycięcie w cienkim plastiku otworu 10x3 mm, żeby osadzić czujnik
to akurat rozkminimy w weekend, być może jest przygotowane miejsce i wystarczy wyłamać ząbek
Zostaw komentarz:
-
-
czyli co MY2012 to mam najgorszy szit manualny ile koszt czesci takiej przerobki, a ile z robocizna
pozdro
Zostaw komentarz:
-
-
toomasz, Więc masz tradycyjnego Climatica - półautomatyczną klimatyzację. Ręczna zaczęła być wprowadzana w roku 2011.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Enriquezmisiul,
oj tam zaraz brak:
[ Dodano: Nie 15 Kwi, 12 23:18 ]
z resztą jak przerobię swoją na Climatronic, to będzie do sprzedania w tych pieniądzach mniej więcej
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez EnriquezPrzyszły weekend. Wczoraj brakło czasu.
Zamieszczone przez andrzej111Podpisuję się pod tym, naprawdę sutów to nie urywa
Zamieszczone przez misiulCały czas trzeba kręcić pokrętełkiem od ciepła.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez EnriquezTyle że chciałbym przestrzec przed zachwytami nad Climaticem, rewelacji się nie spodzieajcie vs. manualna klima...
Zostaw komentarz:
-
-
misiul,
oj tam zaraz brak:
[ Dodano: Nie 15 Kwi, 12 23:18 ]
z resztą jak przerobię swoją na Climatronic, to będzie do sprzedania w tych pieniądzach mniej więcej
Zostaw komentarz:
-
-
Enriquez, rozumiem że climatronika z tego nie będzie. Jezdziłeś z tym climaticiem manualnym? Cały czas trzeba kręcić pokrętełkiem od ciepła. Nawet jak się w-ki outside nie zmieniają, wystarczy że troszkę mocniej wkręcisz na obroty i wydajność sprężarki wzrośnie, w aucie robi się zimno i odwrotnie.
Coś musi ten czujnik robić.
Jeśli będzie działać to może byśmy ten czujnik przenieśli w inne miejsce, gdzieś wyżej?
PS. Jeśli okaże się, że panel sterowania również do wymiany to na rynku wtórnym będzie cieżko, widziałem tylko do VW od około 100 do 300 zł. Do skody brak.
Zostaw komentarz:
-
-
toomasz,
to Ciebie nie dotyczy. Później zrezygnowali z Climatic na rzecz klimatyzacji manualnej, która najpewniej różni się czujnikiem szt. 1 oraz panelem sterowania szt. 2.
Tyle że chciałbym przestrzec przed zachwytami nad Climaticem, rewelacji się nie spodzieajcie vs. manualna klima...
Zostaw komentarz:
-
-
toomasz, Teraz też nazywają to Climatic, ale jest to już typowo ręczna klima. Masz temperatury na skali?
Zostaw komentarz:
-
-
Zaraz zaraz, o co chodzi z tym czujnikiem? ja mam auto z wrzesnia 2010 i tez mam climatik
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: