Dołożenie czujników parkowania przód - wiercenie w zderzaku

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• kowaltom99
    odpowiedział(a)
    Dołożenie czujników parkowania przód - wiercenie w zderzaku

Witam

Będę montował czujniki na przód (pierwszy etap do montażu wspomagania parkowania). Części już wszystkie mam, schematy elektryczne obczajone.
    Pozostaje temat fizycznego montażu czujników.
    Pytanie do tych, co demontowali przedni zderzak - czy od strony wewnętrznej są na zderzaku zaznaczone miejsce, gdzie wiercić otwory pod czujniki?
    Wiem, że dla spryskiwaczy są zaznaczone, ale czy dla czujników?

Dzięki za info.
    Pozdrawiam

Zostaw komentarz:

• Dołożenie czujników parkowania przód - wiercenie w zderzaku

Zamieszczone przez piramida
    Dlatego nie chodzę do kościoła, podczas takiego kazania chyba bym go zjebał przy wszystkich :lol:
    A co tam, spróbuję :-)

Religia nie lubi skrajności, widocznie ktoś w Twoim przypadku przesadził z oczekiwaniami w młodości.

Wiadomo, że kościół tworzą ludzie wraz ze swoimi słabościami/wadami. Takie oszołomy jak wspomniani księża od 'hello kitty' są jak szumy informacyjne które zagłuszające właściwą treść wiadomości :-). Szkoda, że byle głupek może mieć wpływ na tak istotne sprawy.

Niedawno znajoma pochowała członka rodziny, pogrzeb bez księdza, kremacja. Wyglądało to bardzo podobnie do zakopania psa w ogródku...

Co do głównej treści wątku, to dorzucę jeszcze Klub Winx, ulubioną bajkę mojej młodszej córki oraz Pottera, książkę na której starsza nauczyła się czytać :-)
Pracuję...