piotrek_gdy, po co ? to tylko słonecznik, płci nie zmieniam a hormony już nie buzują, także ani malować się nie będę - tym bardziej wyciskał prycholców - także mi lustro nie potrzebne.
Rozważam dwie opcje - albo homelink, albo dokupienie slonecznikow czarnych z lampkami - a tak o, żeby mieć co robić w garażu
Furę pewnie bedę miał dozgonnie, to fajnie by było mieć w niej już naszpikowane po szyje .. :szeroki_usmiech
Jeśli jest ktoś zainteresowany, mam caly ten bajer homelink na sprzedaz. Kupilem caly slonecznik z Paska CC ale nie pasowal do mojego poprzedniego auta (mk4), wiec wyciągnąłem całość ze slonecznika i wmontowałem w swoj. Zabawy bylo sporo, zwlaszcza z wycinaniem i ciagnieciem kabli, wle w Golfie klapki odpalaly lampki w podsufitce wiec bylo latwiej z zasilaniem.
Do sprzedania caly ten element z przyciskami i centralka ktora jest po dnia - moge podeslac zdjecia w weekend jesli ktos chce.
O2 FL 2.0 TDI ==>> http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=71836 Maciej
Kierownice MF, tempomaty, MFA w grupie VAG Skoda, VW, Seat, Audi. Montaż, kodowanie sterowników, sterowniki, wiązki i inne..
Abstrahując od faktu montażu - jak kodujemy HOMELINK'a aby działał z bramą - do mnie doszły słuchy, że muszę mieć ten zajebisty transponder - którym były kodowane wszystkie piloty ... a ja mam pilota zwykłego który dostałem od spółdzielni :?: :idea:
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
Czyli radio jakies krzak, moze neo. Musisz sie dowiedziec jak sie dodaje piloty. Podejrzewam, ze na starym pilocie wciskasz guzik na kilka sekund potem na nowym i wio. Do faaca trzeba dodac piloty przez centralke, ale Ty masz jakies inne.
Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych www.nawmar.pl
Dziś wpadłem na taki pomysł, aby wykorzystać pilota FAAC i nieużywane przyciski do sterowania skrzynią DSG, której u mnie nie ma. Mam natomiast dwie bramy i dwie wolne manetki a sam pilot pasuje w to miejsce prawie idealnie. Myślę nad tym jak go przymocować, żeby się nie ruszał i możliwa była wymiana baterii. W nowszych modelach są już baterie 12V, więc w zasadzie raz założony staje się bezobsługowy.
U mnie niestety HL nie wspolpracuje z brama - probowalem z parenascie minut, ale dupa.
Sprzedam w takim razie swoje sloneczniki oba - trzeba lekko przypilowac wsady, zeby weszly - tego niestety nikt nie powiedzial. Jakby co to walic na PW
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
U mnie niestety HL nie wspolpracuje z brama - probowalem z parenascie minut, ale dupa
misiek^wro, ja juz pisałem pół roku temu że niestety ten patent sie nie sprawdza
to rozwiązanie działa tylko z bramami ze stałym kodem i to nie z każdą
trzeba szukać nowszych pilotów- tych które montowane są pod zderzak :wink:
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Ja bym mógł rozebrać swoją starą płytkę i ją wszczepić - patrzyłem, mikorprzyciski są takie same ale ... nie mam drugiego pilota do obsługi bramy i bym nie wszedł
misiek^wro, osoby na forum a4 którzy to montowali twierdzą, że słabo się sprawdza, więc ja sobie odpuszczam temat- i zakladam stare słoneczniki- jakby ktoś chcial mam czarne od EOSa z podświetlanymi lusterkami, lampkami i wiązkami eleketrycznymi do nich na zbyciu :roll:
potrzeba słonecznika/lampki podsufitówki z przyciskami, jednostki pod przednim zderzakiem po lewej stronie i wiązek
Komentarz